Концерта на Енрике Иглесиас ЗЛЕ организирано мероприятие .Сигурон не са очаквали какво ще е . Бутане .Тълпа от хора който не бяха напътствани къде да влязат -затворени входовете / е влизаха само някой / Кал .Имаше някакви шатри от които не можеше да се вижда .Да бяха избрали друго по подходящо място За 30000 човека ако е имало толкова това е малко .Иначе сцената е добре .Ама представянето на Енрике е малко като на село цял ден с едни дрехи поне на сцената да беше се преоблякъл. Не доброто озвучаване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Концерта на Енрике Иглесиас ЗЛЕ организирано мероприятие .
Collapse
X
-
Чакай, чакай ... да викна някой да превежда :D В смисъл ... след заглавието, нищо не разбрах ... А от концерта, видях това : http://vbox7.com/play:3a69f54aFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
-
Orcinus
Искам и аз превод. Рядко бързо ти тече мисълта, ключар, заключи я с препинателни знаци, точки, главни букви, това онова
Коментар
-
Точно,защото е безплатно няма как да е на стадион Все пак след едно такова тъпкане и мачкане от 40000 чифта копита тревата на стадиона щеше да е като на нивата на село и кой и с какво щеше да плаща за възстановяването и? Стига вече с тая малоумщина-стадионите за са футбол,това че такъв в България почти няма значи ли,че трябва да ги превръщаме в кочина? А и ми интересно какво сте очаквали? Концерт на един световноизвестен "лигльо" ,за без пари -ТОЛКОЗЗЗЗЗЗЗЗЗ Ако имаше вход -половината сеирджии нямаше да са там,но нали е аванта...Ей пусто тъпо мислене на българина- мъжко трибуквие ако ще да е,нали е на аванта,значи е добре дошлоex.Мареа ТД100
Коментар
-
Humppa
Тук леко бъркаш! Стадионите освен за футбол са и за концерти!!! Леля Мадона разказа играта на тревата на националния, но нито дума не се чу за двудневния Сонисфиър с участието на Мтелика и Рамщайн!!!!!Ключар, ходил съм на десетки концерти, и платени, и безплатни, бройката е поне 70!!! РОК концерти! Виждал съм и "органицация", и перфектна организация. Всичко зависи от промоутъра (мразя я тази дума). Най-добре се справя Цонко в КАВАРНА!Един от най-слабите концери от гледна точка на организация и представяне на хедлайнера беше на Парадайс Лост. Някой колега бил ли е там? Нокй не рабра кога започнаха "AS I DIE"...А кал, тълпа и дъжд са перфектните думи за Уудсток
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар