Спортинг Лисабон - ЛевскиЩе биеме ли За мен резултата е 0:2 ! ! !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спортинг Лисабон - Левски
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колега,вече има футболна тема.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
-
Уважаемият ви президент Батков, който онзи ден не е пуснал клубната легенда Боримиров на стадиона, се е прицелил във финал за УЕФА. Така че утре всякакъв резултат, по-малък от 0:8, ще е изненада .Сериозното ми мнение е, че тръгнахте добре, Дембеле изглежда много труден за опазване, макар че от друга страна едва ли щеше да играе в най-слабото първенство в Европа, ако беше наистина толкова добър. Спортинг са разкъсвани от проблеми и контузии, но все пак това е Спортинг. С две думи мачът е 1X.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Реално, с оглед класите на отборите, за мен резултатът трябва да е някъде 3-1 за Спортинг. Аз все още не виждам никакъв облик на Левски тази есен, въпреки добрите на този етап резултати, но те не са и играли със сериозен отбор досега, така че тепърва ще се изясни какво им е реалното състояние. Естествено, иска ми се да бием, но ще гледаме, пък дано да блеснат с някаква неочаквана класа.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар