Е колеги за голямо мое и на цялото семейство съжаление доброто старо ТИПО си отиде. Със перфектен мотор нова скоростна кутия и съединител типото сам самичко си тръгна. Както си стоеше на улицата на селото изведнъж сам само се изключи от скорост и потегли по баира и се нацепи най-необезпокоявано в друга кола челно и то с поне 40км/ч(измина поне 150м по доста стръмен наклон). Щетите за двете коли са радоатори маски калници фарове... в общи линии и двете с ремонти за по около 600-700лв. По тази причина ще го продадем на части и скоро ще пусна нова тема със снимки и цени. Положителното от цялата работа е, че ще си купя нова кола а бравата ще я оставя на баща ми ,че и той като мен без возило не издържа. Въпроса ми към вас е понеже се колебая между Стило 1.9ЖТД и 1.9ЖТДм 2 врати и алфа 156 2.4ЖТД. Какви са вашите коментари за колите? Аз съм най-запален да взема 140 коньовото стило, но още съм на кантар дали да не е 115, а и 140 се намира доста трудно. Алфата ме блазни откъм лукс и приятна возия поне така си я представям, но пък ми е доста голяма и тези 136 коня незнам дали няма да и идват доста малко при нужда.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типото си отиде. Съвет за Стило или Алфа. :(
Collapse
X
-
Humppa
Кофти случка, съжалявам!А за колите - качвай се да караш и сам ще разбереш коя е за теб! И не забравяй да се похвалиш!
Коментар
-
janyboy написа:Взимай 156 2.4ЖТД-150 коня
Коментар
-
mitenceto89 написа:janyboy написа:Взимай 156 2.4ЖТД-150 коняRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Защо не се огледаш за Алфа 147? Мисля си, че лично за теб е по-добър вариант от 156. Има ги със същите мотори, 3 или 5 врати. http://www.cars.bg/u207085 - първата обява на която попаднах.
Коментар
-
Humppa
За 3-те врати не си прав. Не трябва да му мисли само който ще се вози, а също и този, който ще става да му прави място да влезе в колата (т.е. ТИ).За това повече за кола с 3 врати не искам да чуя
Коментар
-
=Rudi= написа:Защо не се огледаш за Алфа 147? Мисля си, че лично за теб е по-добър вариант от 156. Има ги със същите мотори, 3 или 5 врати. http://www.cars.bg/u207085 - първата обява на която попаднах.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
колега,той коня отишъл в ряката,но все пак един съвет- Научи се дърпаш пустата ръчна спирачка,предотвратява подобни бели...знам сега колко коментара ще предизвикам,ммоля да не превръщаме темата на човека в тоалетна,само го съветвам!Инъче за стило чета много оплаквания тук из форума-ако си решил избора да е измежду тези коли-вземай алфата!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:колега,той коня отишъл в ряката,но все пак един съвет- Научи се дърпаш пустата ръчна спирачка,предотвратява подобни бели...знам сега колко коментара ще предизвикам,ммоля да не превръщаме темата на човека в тоалетна,само го съветвам!Инъче за стило чета много оплаквания тук из форума-ако си решил избора да е измежду тези коли-вземай алфата!Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
Еми мисля, че при Алфата цените за части са си по-високи.А има и повече неща за смяна, по окачване например.При моделите след вътрешния фейслифт, при 156 има моментен разход, както и среден и разни др.А за вратите - и аз съм сам, но замалко се наложи да карам колата на леля ми (двуврата) и се отказах от кола с две врати Както казах - всеки си преценя сам за себе си
Коментар
-
Този, който е измислил колите с две врати, трябва да бъде изгорен публично на клада - такава кола е пълно недоразумение, освен ако не е някоя състезателна, но тогава тя реално няма друго приложение. Стилото е срам за италианското автомобилостроене - няма по-грозна кола от нея, а Алфа 156 много бързо става демоде. Единствено, което аз бих си купил на този етап от италианките, е Ланча Либра - това е колата, която има по-различна визия и е нещо индивидуално. Е, и Алфа 159, ама там се иска дебела пачка.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар