събота и неделя ще обиколя Горубляне и Дупница...стискайте палци да харесам нещо. Иначе от мобилето засега съм хвърлил поглед на това но не ме кефи годината...2002... : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...391&f1=details
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типото си отиде. Съвет за Стило или Алфа. :(
Collapse
X
-
коцев написа:А това от автокъщата в Плевен не ти ли харесва ? На път от Варна за София не ти пречи да минеш през Плевен. :DRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
коцев написа:а и към Варна близките седмици да не кажа месец няма да имам пътRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
kiselo написа:ПС. Преди малко гледах цени за части и определено алфата си иска доста парички...но пък ми е много съмнително това дето го разправят че много се чупели...то и за бравата така говореха ама вече 3 години не съм пипал носачи а съм със 16" джанти и карам като изтърван...пу пу пу пу да я заплюяAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Не знам защо залиташ по големия мотор на 156 ...Аз съм с 1,9 115 коня с малко ремап - да ти кажа - вурви повече от доволно. Да не кажа че е самолет.Имай предвид че 2,4 е доста тежък и разбива окачването по-бързо, а 156ците страдат най-вече от това.Иначе за колебанията ти - минах от там преди няколко месеца - мога да кажа само че алфата е в пъти повече кола от всеки ФИАТ.Казвам го от позицията на човек каращ фиати вече 15 години...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Аз се съгласявам с emzo, 2005-а стило е много добър избор. Според мен,всичко си зависи..Ако искаш нещо средно между комби и това с 2 врати, но с грозна дупара, версията с 4 врати е за теб.Като дръпнеш задните седалки напред, и ги пуснеш, си получаваш комби. Иначе е малко по-дълга от тази с 2 врати.За тази цена едва ли ще намериш друга марка, нещо сходно. Не си взимай 2002-ра, много детски болести има.Ако исакш твърдичка возия, но по-спортна, за мен същият двигател но на алфа е супер.Аз не бих си взел, щото не ги харесвам на външен вид, и после заради сложните изпълнения.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Бензинова 156... и то 1.6 - даже не я гледай Явка, стига с тези митове за тежкият двигател и бързото разбиване на ходовата част.Погледни за либра какво е положението с масата на колите. Разликата е точно 60 килограма. Просто с големите мотори колата е малко по неманеврена. ( не че е малко де )А по-големият мотор определено е по-добрият избор.Най-големият минус е по-големият данък, както и при ГО отиваш в категория над 2000 кубика.Това е. Разходите при обслужването на двигателя са същите -единствената по-сериозна разлика е скъпият обтегач на външният ремък при 2.4.1.9 като го чипосаш почва да върви доволно, ама колко доволно - колкото сток 2.4А 2.4 освен че върви много повече и без да се чипосва ( а след тази интервенция сам се сещаш какво става) може и да гори ПО-МАЛКО от 1.9 при определени режими.Па който не вярва - да ми види подписа какво може да се постигне като разход с 2.4 (с подходящ маршрут естествено)Мен ме е яд че интелигентите от Фиат не слагат по-големи дизели , ех да можеше да е 4.2 вместо 2.4 p.s Извинявам се - разликата е 60 кг а не 40 както бях написал.Е то бива недоскив...
Коментар
-
Immortal написа:Yavor написа:Не знам защо залиташ по големия мотор на 156 ...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Колеги това за чупещата се предница на алфата явно, че не е чиста вода и няма да го вземам в предвид. Лично и аз съм против всички подобни глупости които се пишат и говорят за чупещите се носачи и амортисьори на фиатки и алфички така че трудно някой ще ме разубеди да си купя кола, защото "и се чупела предницата" според видни и невидни спецове , майстори и псевдо специалисти Колата като я пазиш и поддържаш няма а се счупи. Предвид нашите пътища лично аз и от типото и бравата съм невероятно доволен така, че вярвам че с правилно отношение яко нафта и педала до метала колата само ще ме радва било то алфа или стилоRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар