Aма либрата отпред си е грозна, на мен ми трябваше доста време да свикна.Но пък като екстри и интериор Друг + на либрата е опростеното окачване, докато при 156 е доста по-неприятно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типото си отиде. Съвет за Стило или Алфа. :(
Collapse
X
-
В случай, че решиш да си купуваш Алфа 156 2,4 ЖТД, мога да ти помогна. На мой познат му дължаха пари, но вместо това му дадоха една такава Алфа. Той няма нужда от нея и даже ми я предлагаше на 3000лв., та дори вчера последно на 2500. Но както вече се похвалих, преди седмица вече купихме едно Пунто, просто и на мен Алфата не ми е необходима. Не знам колко к.с. е двигателя само видях по стъклата, че колата е произведена 1998г. Ако проявиш интерес мога да попитам за подробности. Само не мога да гарантирам за това колко е читава колата. Отвън и отвътре изглежда перфектно но...Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
На мен Алфата ми харесва доста. Щом ще е и дизелава няма, какво да те притеснява и разхода. За поддръжка не е евтина, но не съм сигурен, че Стилото ще е. Либрата е много добър вариант, но до колкото разбирам, екстериора ти е важен и предполагам, че отпада. Иначе не смятам, че ще имаш проблем с 2,4 от към мощност. Можеш спокойно и да я чипнеш, ако видиш, че не те устройваТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
В мобилето имаше частна обява за Стило в Асеновград - Airfan я гледа заради мен - 2004г. 140 коня, комби (5 врати, голяма) 6 степенна скоростна кутия, с леки визуални забележки на обява беше 5900... регистрирана, с каско, ГО, Винетка.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
По-добре 166 със 140кончета мин и екстри отколкото 156 ако не е поне фейслифтната.Стилото бива , но ти си решаваш дали искаш голяма или хечбек.За 166-цата и пари за подръжка си трябват да си знаешLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Aко си намериш Стило 2005г няма да е такъв кенеф.Като човек, който тия дни кара и Стило и Браво (все JTD) заставам твърдо зад кенефа, въпреки проблемите, Кенефа е класи над Браво/а/МареаАлфата е болест, забележи, че все алфисти си ги хвалят Ако пък не ти е проблем грозната предница на Либра - това е твоята кола.п.с. ама тая кола за тебе ли ся или за бащейко ти ?F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Много си е хубава либрата. Голяма кола, която се отличава от останалите с ретро излъчване, със собствен стил. На мен много ми допада. Въпреки че на два пъти неуспешно се каних да купувам ланча (дедра преди 3 години и либра тази година), явно не ми е писано, но либрите комби все още ги заглеждам и им се кефя. Седаните са ми странни като мареа седан. Проблемът е да се намери читава либра. Аз не успях, а гледах много либри. Неслучайно някои от тези, които гледах в началото на юни, все още се предлагат в мобиле... А има една, която се предлага от февруари. Аз още тогава си я бях набелязал: кожен салон, БОССЕ, люк, но много голям и лаком двигател-2.0.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Колата ще си е лично за мен. Предвид колко си обичам бравата (16" джанти; правя и кожен салон и табло; броня абарт; и т.н. и т.н.) искам кола на която ще се радвам точно толкова колкото и на нея(и без друго още незнам как ще се разделя с нея като знам бащаткото, че не обича да робува на ламарини). Като цяло само стилото ме зарежда така като го видя .166 отпада 100% като вариант, няма как да се прежаля да се возя в толкова грозна кола. 156 ме дразни че вътре таблото и всичко ми е много постно...някак си супер дървено и празно ми изглежда. Харесва ми отвън особено задницата направо лигите ми потичат. Стилото пък го харесвам от всякъде. По скоро исках да чуя мнения от типа: Алфата вози доста по-добре и все пак си е с габаритите на лимузина и пичките ще се ширят вътре .Стилото има по твърда возия, но е сповече екстри и по евтина поддръжка но пък с повече дефекти също.!? Понеже нямам преки наблюдения върху колите предполагам само за това което написах.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Стилото спрямо Браво/а вози адски меко.Возията му е много ама много по-добра.Карал съм и 147 и за мен са сходни коли с еднаква возия, нищо че има 147 по-сложно окачване.Ето кратък списък какво ще смениш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на Стило след покупката му, ако приемем, че е до 150-200к реални.- термостат- тампон ск, кутия- тампони заден мостА това с ремъци и ролки е грубо 1000лв.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Стилото ми харесва много на мен . Вчера с моето ходих до едно село на 15км от Казанлък през Шипка и на трета с 50-60 си преминах прохода много леко. И разхода на нафта ме кефи 4.7л. Вчера даже колега от форума му прави снимка в селото виждайки че имам стикера залепен. Зависи на каква кола се попадне. Сина ми има Алфа 147 бензинка с две врати чисто нова купена на четири години е вече и няма оплаквания никакви от нея. В Плевен в автокъща има много хубаво запазено Стило с две врати дизел за 5 500лв и мисля че и Алфа 156 имат но бензинова . Ето линка на автокъщата и го разгледай. AUTODETELINA е автакъщата.http://www.pleven-avto.net/index.php?linkID=547
Коментар
-
Re: Типото си отиде. Съвет за Стило или Алфа.
kiselo написа:и алфа 156 2.4ЖТД. Какви са вашите коментари за колите?emzo написа:Алфата е болест, забележи, че все алфисти си ги хвалятAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар