Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обмяна (уедряване) на стотинки?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Обмяна (уедряване) на стотинки?

Къде мога да дам стотинки и да ми ги уедрят в левове, с възможно (още по-добре без) най-ниска комисионна?
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

В паричния салон на БНБ.ред. прекръстили са го на касов център и са го преместили.Виж в Гугъл - касов център БНБ
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Някой голям магазин или бензиностанция.

Коментар

В хранителните магазини винаги ми се радват, като занеса един джоб стотинки и пазарувам, или искам хартийки.Но ако имаш цяла чанта монети, най-добре в банка!

Коментар

Във аптеките също се радват.
          FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
          ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
          миг невнимание и вече си татко

Коментар

simeon3000 написа:
            В паричния салон на БНБ.ред. прекръстили са го на касов център и са го преместили.Виж в Гугъл - касов център БНБ
            http://www.bnb.bg/AboutUs/AUFAQ/CONTR_NOTES_COINS_FAQ[quote:76f20b9857]Къде мога да заменя български разменни монети за банкноти и при какви условия?На касите в Касов център на БНБ с адрес: гр. София 1784, м. ,,Полигона
            A20DTH ЖТД ама не баш
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Пред мен в Метро един господин плати 980 лв сметка с монети от по един лев. Касиерката много му се "зарадва" А аз се забавлявах как му броят парите По твоя въпрос - най-добре в банка.

Коментар

Внеси си здравните осигуровки за година напред. Да броят и да се пукат гадовете.

Коментар

ls1 написа:
                  Внеси си здравните осигуровки за година напред. Да броят и да се пукат гадовете.
                  За съжаление това го отнасят касиерките в банката. Иначе и аз съм си го мислил.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

Абсолютно! Само се товарят жените на гишето, от които и без друго нищо не зависи.... а после си го изкарват на следващия клиент

Коментар

Аз съм обменял в Булбанк но май беше нещо около 20лв. Освен това ги приеха защото нямаха.
                      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Не знам за каква сума иде реч, но в Билл-ите също се радват на "такива" хора.Като мине Инкасото сутринта и следобед закъсват за монети, та ще те приемат с отворени обятия. Но ако решиш да е в Билла, по-добре се ориентирай към някоя голяма, а не квартална с 3-4 каси! И питаш за Главна касиерка.Не съм на 100% сигурна, но мисля, че няма комисионна.
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Благодаря на всички за съветите.Възползвах се от услугите на БНБ.Прибраха ми комисионна от 0.75% в крайна сметка. Не знам как са я изчислили такава при положение, че в сайта им има друга информация.Оказа се, че съм събрал 1538лв в касичката
                          A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

BO написа:
                            Благодаря на всички за съветите.Възползвах се от услугите на БНБ.Прибраха ми комисионна от 0.75% в крайна сметка. Не знам как са я изчислили такава при положение, че в сайта им има друга информация.Оказа се, че съм събрал 1538лв в касичката
                            То цяла фиатка, бре
                            Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

BO написа:
                              Оказа се, че съм събрал 1538лв в касичката
                              Тя таз каса ще е с някви огромни размери , щом побира толкова много стотинки.

Коментар

Working...
                              X