Къде мога да дам стотинки и да ми ги уедрят в левове, с възможно (още по-добре без) най-ниска комисионна?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обмяна (уедряване) на стотинки?
Collapse
X
-
Humppa
В хранителните магазини винаги ми се радват, като занеса един джоб стотинки и пазарувам, или искам хартийки.Но ако имаш цяла чанта монети, най-добре в банка!
Коментар
-
simeon3000 написа:В паричния салон на БНБ.ред. прекръстили са го на касов център и са го преместили.Виж в Гугъл - касов център БНБA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Не знам за каква сума иде реч, но в Билл-ите също се радват на "такива" хора.Като мине Инкасото сутринта и следобед закъсват за монети, та ще те приемат с отворени обятия. Но ако решиш да е в Билла, по-добре се ориентирай към някоя голяма, а не квартална с 3-4 каси! И питаш за Главна касиерка.Не съм на 100% сигурна, но мисля, че няма комисионна."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Благодаря на всички за съветите.Възползвах се от услугите на БНБ.Прибраха ми комисионна от 0.75% в крайна сметка. Не знам как са я изчислили такава при положение, че в сайта им има друга информация.Оказа се, че съм събрал 1538лв в касичкатаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Благодаря на всички за съветите.Възползвах се от услугите на БНБ.Прибраха ми комисионна от 0.75% в крайна сметка. Не знам как са я изчислили такава при положение, че в сайта им има друга информация.Оказа се, че съм събрал 1538лв в касичкатаMarea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар