Купих Мареа-та 30.11.09г. от Враца....в КАТ-Враца платих 45лв. за транзитни номера,купих седмична винетка и ГО разсрочена на 4 вноски/~48лв./ и докарах колата на собствен ход до Сливен.Два пъти ме спираха пътните полицаи...без проблем,само със забележка,че трябва да сменя спуканото предно стъкло.На забележката им за стъклото отговарях.."..мии то ако я кача на репотрак то ще я купя още веднъж..."...и така!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на автомобил с транзитни номера от друг град.
Collapse
X
-
Извода от двете написани страници мисля , че е:1. Купувате си мечтаната кола.2. Правите гражданска отговорност3. Купувате си винетка4. Отивате в местния КАТ и си вземате транзитни номера срещу известно заплащане. Само незнам колко време им е нужно да ви ги издадат.5. Сипвате бензин/дизел и карате накъде сърце ви искаRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Извода от двете написани страници мисля , че е:1. Купувате си мечтаната кола.2. Правите гражданска отговорност3. Купувате си винетка4. Отивате в местния КАТ САМО С ДОКУМЕНТИТЕ НА КОЛАТА, БЕЗ НЕЯ и си вземате транзитни номера срещу известно заплащане. Само незнам колко време им е нужно да ви ги издадат.- АКО НЯМА ОПАШКА - за 5 минути, ако има - в зависимост от опашката. В София е препоръчително да иде дилъра на коли, те имат някакви вратички и става бързо.5. Сипвате бензин/дизел и карате накъде сърце ви иска
Коментар
-
chaveto написа:И само да ти кажа, че когато автомобила е с транзитни номера нямаш право да возиш други хора. Ходете да си презаверите номерата и ако авомобила е сигурен си го карай на ход.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар