Съдейки по предните постове, съставят му акт без да им мигне окото Дори и да открива нов път нейде из България.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Камери, Радари, КАТ и шофьорската ми книжка :P
Collapse
X
-
AthlonXP написа:donnna написа:ФЕРАРИСТ написа:[Аз се чудя как така толкова народ нелегално оснимаха с тия камери, зеха им книжките, а все още нито една не е отстреляна - масово виждам пътни знаци надупчени с куршуми, а тия камери - не.......а германците като им ги заболи, още на първата седмица гръмнали двайсетина......
Коментар
-
то никой май не разбра какво точно нарушение имаме в случая,ама карай,важното е възражение да има Щом номера не се чете целия,могат само да гледат записа и да си мачкат фуражките Ако все пак възражението не се приеме,нали се сещаш,че можеш да ги съдиш и с тоя запис сами ще се закопаятex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:то никой май не разбра какво точно нарушение имаме в случая,ама карай,важното е възражение да има Щом номера не се чете целия,могат само да гледат записа и да си мачкат фуражките Ако все пак възражението не се приеме,нали се сещаш,че можеш да ги съдиш и с тоя запис сами ще се закопаятмненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
////Punto//// написа:Обяснете ми. Как се състав акт на човек който не е при тях и му се предявява ! Обяснете ми го на прост и разбираем български.nnikin_n написа:Чисто хипотетично,при снимка ако декларирам,че е управлявало автомобила лицето Бойко Методиев Борисов.Дали ще го призоват да ме опровергава?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
AthlonXP написа:paralesa написа:то никой май не разбра какво точно нарушение имаме в случая,ама карай,важното е възражение да има Щом номера не се чете целия,могат само да гледат записа и да си мачкат фуражките Ако все пак възражението не се приеме,нали се сещаш,че можеш да ги съдиш и с тоя запис сами ще се закопаятMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:////Punto//// написа:Обяснете ми. Как се състав акт на човек който не е при тях и му се предявява ! Обяснете ми го на прост и разбираем български.nnikin_n написа:Чисто хипотетично,при снимка ако декларирам,че е управлявало автомобила лицето Бойко Методиев Борисов.Дали ще го призоват да ме опровергава?Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Ама някои са повече от компетентни без дори да са минали през този път. Издирването не било твоя работа. Ама що си мислиш пък и те, че падат от Марс. Всеки ден им минават стотици хитреци като теб (не визирам пост-а отгоре ами колегата който каза, че ще посочи роднината си от еди къде си) които си мислят, че ще е*ат КАТ. Мислиш ли, че не им е ясно ? Правил си се на гъзар, носи си сега последствията. Затова искам да приемат по скоро предложението снимката да е директно наказателно постановление. Ако искаш, да обжалваш - първо плащаш, а после обжалваш и ако се докаже че не си ти сбъркалия ти връщат парите. А не като сега да посочват 99 годишни тинейджъри, които са карали Бентли с 200 по Цариградско. На снимката се вижда всичко. Мислете преди да настъпите.
Коментар
-
////Punto//// написа:които си мислят, че ще е*ат КАТ.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Съгласен съм с това, че всеки нарушил дадено правило трябва да си понесе полагащото му се наказание.Но с////Punto//// написа:...първо плащаш, а после обжалваш и ако се докаже че не си ти сбъркалия ти връщат парите....Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Това плащаш пък после доказваш че не си виновен няма как да се случи ...Правото е те да докажат че си направил нарушение за което те глобяват, а не че ти не си виновен за да си върнеш глобата.То по тази логика като те хване полицията трябва директно в затвора да ходиш и от там да доказваш че не си виновен за да излезеш
Коментар
-
ilkor написа:Това плащаш пък после доказваш че не си виновен няма как да се случи ...Правото е те да докажат че си направил нарушение за което те глобяват, а не че ти не си виновен за да си върнеш глобата.То по тази логика като те хване полицията трябва директно в затвора да ходиш и от там да доказваш че не си виновен за да излезешмненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар