Стига бе хора! Учим се как да мамим ли? Няма ли доблестни хора, които да погледнат истината в очите. Никой няма да му отреже главата, ако отиде и съвсем по честен път да стане всичко.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Камери, Радари, КАТ и шофьорската ми книжка :P
Collapse
X
-
Danchojn написа:Стига бе хора! Учим се как да мамим ли? Няма ли доблестни хора, които да погледнат истината в очите. Никой няма да му отреже главата, ако отиде и съвсем по честен път да стане всичко.
Коментар
-
Danchojn написа:Така е, не всичко е чиста монета. Но да лъжеш, само за да се измъкнеш, особенно ако си виновен за мен е.................... То ясно, че има много такива, но защо да се принизяваме толкова?
Коментар
-
Данчо, мен миналата седмица ме снимаха в посока към Кулата на двулентовия път при Благоевград с малко над 110км/ч при ограничение 60км/ч - ако някой ми обясни за чий дедов точно там има ограничение 60км/ч при положение, че можех да мина безпроблемно и с 200км/ч, а отдясно има само поляна и нищо друго (отляво е мантинелата) - лично ще му дам да ми счупи книжката пред всички посетители на форума!Най-отговорно заявявам, че с голям КЕФ ще излъжа и няма да си връча книжката в КАТ, за подобно малоумно ограничение, измислено от някой още по-малоумен чиновник, до нивото на който НЕ желая да се принизявам!
Коментар
-
А колко тираджии стават причина за катастрофи да не говорим. Аз това лято пътувах под страх през цялото време до морето. На места с ограничение 60-70, аз карах с 70-80 и ме задминаваха предимно бусове и камиони. Еми всички си вадят хляба с това, но в същото време го подритват. Знам, че не е лесно!Не съм най-големият моралист, имам си много недостатъци, като всеки човек. Ако се случи неволно и т.н. ще го разбера. Но най-нагло да минеш с превишена многократно скорост например, с автомобила от който се храниш, какво да го съжаляваш. Не казвам, че колегата е постъпил така Просто споделям моето мнение. Аз не бих търсил начин да се измъкна, а щях да се постарая да си взема поука, както спомена друг колега по-горе. Пък колегата си знае какво ще прави. Дано не му се налага да ходи там.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Kuku написа:Данчо, мен миналата седмица ме снимаха в посока към Кулата на двулентовия път при Благоевград с малко над 110км/ч при ограничение 60км/ч - ако някой ми обясни за чий дедов точно там има ограничение 60км/ч при положение, че можех да мина безпроблемно и с 200км/ч, а отдясно има само поляна и нищо друго (отляво е мантинелата) - лично ще му дам да ми счупи книжката пред всички посетители на форума!Най-отговорно заявявам, че с голям КЕФ ще излъжа и няма да си връча книжката в КАТ, за подобно малоумно ограничение, измислено от някой още по-малоумен чиновник, до нивото на който НЕ желая да се принизявам!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Защото от другата страна има бензиностанция и при нея ограничението е същото, ТОЕСТ, бензиностанцията е повод за ограничението в посоката към София, в което няма нищо лошо и дори одобрявам, НО, защо по дяволите същото ограничение важи и в обратна посока, където хем завоя е по-дълъг (защото се явява ляв), хем няма нищо освен поляна, хем има две платна, хем има мантинела?! А камерата е сложена точно там, за да снима нарушителите, които си позволяват да превишават скоростта, тъй като никой не очаква на това място да има толкова плиткоумно ограничение!
Коментар
-
Ние не се учим да мамим, просто оставаш без книжка и оставаш без работа и ти овисват кредити отзад, не е особено готино, а пък има хора и с деца ! които ходят на училище и учебниците им струват една минимална работна заплата !Държавата не се грижи за Вас, Вас ви е грижа дали ще измамиш държавата!Срамно е да измамиш човек, тази държава в която всичко поскъпна без заплатите, имаме си дупки и качват само глобите и изискванията... за какво да съм лоялен към нея !мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
AthlonXP написа:Ние не се учим да мамим, просто оставаш без книжка и оставаш без работа и ти овисват кредити отзад, не е особено готино, а пък има хора и с деца ! които ходят на училище и учебниците им струват една минимална работна заплата !Държавата не се грижи за Вас, Вас ви е грижа дали ще измамиш държавата!Срамно е да измамиш човек, тази държава в която всичко поскъпна без заплатите, имаме си дупки и качват само глобите и изискванията... за какво да съм лоялен към нея !Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:По някой път си мисля, че го правят само за да прибират пари, щото вечно не им стига.
Коментар
-
Immortal написа:Въпрос на приоритети.И колкото и да ме критикувате, на мен държавата ми е последния приоритет, ако изобщо може да се брои за приоритетPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
След като направих проверка в "www.i-kat.org" Електронна справка на потребител AthlonXPСправка №:47791 от дата 2010-09-28 на потребител AthlonXP за лице .................... с ЕГН: ...................... и свидетелстрво за управление на МПС (книжка) .................. AKT Наказателно постановление Наказание№ Номер Дата Номер Дата Сума ТочкиКъм дата на справката нямате невръчени наказателни постановления!Заплащане: Ако глобата е без звездичка, сумата се заплаща по сметка № BG26 BUIB 9888 8193 9450 00 банков код BUIBBGSF в ТБ Сибанк АД с код за плащане 115091Ако глобата е със звездичка, сумата се заплаща по сметка № BG66 UNCR 7630 1009 5185 01 банков код UNCRBGSF на Булбанк АД.Забележка: Възможни са случаи на недооформени данни за наказателни постановления на водача, които не са отразени в справката към тази дата, за което молим да ни извините.изтрих си личните данни и ги замених с многоточие, сега според това което са ми пратили с вчерашна дата аз нямам актове !Е има ли смисал даже да се разкарвам до "КАТ " ?мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Аз си го обяснявам така-ако греша нека някой ме поправи...Как искаш,преди да се изясни случая да ти пишат акт? Нали това е идеята,да идеш и изясниш КОЙ е управлявал автомобила,КАКВО му е нарушението и ИМА ЛИ ПОВОД ЗА ОБЖАЛВАНЕ(в такъв случай,открият ли повод,почти винаги прекратяват по-нататъшни действия) . Сега те канят учтиво да изясниш ситуацията,но след месец,няма да те питат,а направо на теб ще тръснат наказанието,независимо ти ли си виновен или не!!!Интересни хора има...как така ви хващат в нарушение и очаквате всичко да се размине с "ни лук ял,ни го мирисал" Няма как да стане,щом са снимали колата ти,наказан ще има,ти си решаваш кога ,кой и как... Ако си мислиш,че скривайки си главата в пясъка като щраус ще ти се размине,то знай че грешиш!!!ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар