Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Камери, Радари, КАТ и шофьорската ми книжка :P

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съдейки по предните постове, съставят му акт без да им мигне окото Дори и да открива нов път нейде из България.

Коментар

AthlonXP написа:
      donnna написа:
      ФЕРАРИСТ написа:
      [Аз се чудя как така толкова народ нелегално оснимаха с тия камери, зеха им книжките, а все още нито една не е отстреляна - масово виждам пътни знаци надупчени с куршуми, а тия камери - не.......а германците като им ги заболи, още на първата седмица гръмнали двайсетина......
      аааа, на Поморие камерата й забоядисаха прозорчето с черна боя , макар до колкото знам там е само кутия без камера, ама страх лозе пази...
      Хаха хитър начин, днес ходих в КАТ ( по рано от колкото ме викат) Естествено, че на снимката се вижда предния номер, който небеше особено четлив, едната цифра не се разпознаваше особено каква е, и аз писах възражение, че това не е моята кола на снимката! Полицая ми се заяде, че друг фиат с подобен номер нямало, но аз съм длъжен да го направя и не съм си оставил документите!Ще Ви кажа дали са приели възражението ми или са го отхвърлили!
      и все пак не казваш в какво те обвиняват
      ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
      ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

то никой май не разбра какво точно нарушение имаме в случая,ама карай,важното е възражение да има Щом номера не се чете целия,могат само да гледат записа и да си мачкат фуражките Ако все пак възражението не се приеме,нали се сещаш,че можеш да ги съдиш и с тоя запис сами ще се закопаят
        ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
          то никой май не разбра какво точно нарушение имаме в случая,ама карай,важното е възражение да има Щом номера не се чете целия,могат само да гледат записа и да си мачкат фуражките Ако все пак възражението не се приеме,нали се сещаш,че можеш да ги съдиш и с тоя запис сами ще се закопаят
          с 32 километра отгоре са ме заснели , ами сега чакам резултат от възражението ми,... другия вариант е да се обърна към адвокат в крайна сметка !
          мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Коментар

Не е малко. Книжката ша е на трупчета за 1 месец ако не се лъжа.
            Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

////Punto//// написа:
              Обяснете ми. Как се състав акт на човек който не е при тях и му се предявява ! Обяснете ми го на прост и разбираем български.
              Обяснявам - ако не се явиш като те викат за това, не те намерят или нещо от сорта - не могат да го съставят и на тебе - ако ти кажеш че е карал друг, не е твоя работа да го издирваш, а тяхна, така както първоначално са издирвали тебе.....
              nnikin_n написа:
              Чисто хипотетично,при снимка ако декларирам,че е управлявало автомобила лицето Бойко Методиев Борисов.Дали ще го призоват да ме опровергава?
              Ако го напишеш в декларация, и ще се заядът че се правиш на отворен, и няма да им е трудно да докажат че лъжеш, а по член 313 за невярна информация си подсъдим.....а ако пишеш че е карала очинайка ти от Зимбабве, никой няма да си направи труда да я търси.....
              Alfa 156 2.0 TS
              Alfa 156 20VTurbo
              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
              Locost TF1 3.0V6

Коментар

AthlonXP написа:
                paralesa написа:
                с 32 километра отгоре са ме заснели , ами сега чакам резултат от възражението ми,... другия вариант е да се обърна към адвокат в крайна сметка !
                Ако не ти се занимава с тях намери ми телефона и ми звънни да ти кажа кво се прави.Вземи си и призовката с тебе.
                MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                  ////Punto//// написа:
                  Обяснете ми. Как се състав акт на човек който не е при тях и му се предявява ! Обяснете ми го на прост и разбираем български.
                  Обяснявам - ако не се явиш като те викат за това, не те намерят или нещо от сорта - не могат да го съставят и на тебе - ако ти кажеш че е карал друг, не е твоя работа да го издирваш, а тяхна, така както първоначално са издирвали тебе.....
                  nnikin_n написа:
                  Чисто хипотетично,при снимка ако декларирам,че е управлявало автомобила лицето Бойко Методиев Борисов.Дали ще го призоват да ме опровергава?
                  Ако го напишеш в декларация, и ще се заядът че се правиш на отворен, и няма да им е трудно да докажат че лъжеш, а по член 313 за невярна информация си подсъдим.....а ако пишеш че е карала очинайка ти от Зимбабве, никой няма да си направи труда да я търси.....
                  А знаеш ли,че в нашето гето съшестува индивид с тези имена и има свидетелство за управление на мпс.За това писах,че въпроса е хипотетичен,но ако кажа,че е карал Иван Иванов от Сф?Знаеш ли,колко хора са с това име?
                  Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Ама някои са повече от компетентни без дори да са минали през този път. Издирването не било твоя работа. Ама що си мислиш пък и те, че падат от Марс. Всеки ден им минават стотици хитреци като теб (не визирам пост-а отгоре ами колегата който каза, че ще посочи роднината си от еди къде си) които си мислят, че ще е*ат КАТ. Мислиш ли, че не им е ясно ? Правил си се на гъзар, носи си сега последствията. Затова искам да приемат по скоро предложението снимката да е директно наказателно постановление. Ако искаш, да обжалваш - първо плащаш, а после обжалваш и ако се докаже че не си ти сбъркалия ти връщат парите. А не като сега да посочват 99 годишни тинейджъри, които са карали Бентли с 200 по Цариградско. На снимката се вижда всичко. Мислете преди да настъпите.

Коментар

////Punto//// написа:
                      които си мислят, че ще е*ат КАТ.
                      Е да, ама всяко действие има противодействие, стига да знаеш как да го видиш - щото КАТ не са някаква свръхинституция, и тях човек може да ги пооплоди от време на време, стига да знае как......
                      Alfa 156 2.0 TS
                      Alfa 156 20VTurbo
                      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                      Locost TF1 3.0V6

Коментар

Съгласен съм с това, че всеки нарушил дадено правило трябва да си понесе полагащото му се наказание.Но с
                        ////Punto//// написа:
                        ...първо плащаш, а после обжалваш и ако се докаже че не си ти сбъркалия ти връщат парите....
                        аз не съм съгласен!Ако ти си успял да вземеш пари от държавата, аз не съм. Щяли там нещо да приспаднат, разни други схеми и накрая е едно голямо шикалкавене без резултати.Не искам да съм спонсор на никой - ако трябва да плащам, трябва да има документ удостоверяващ какво и защо плащам. Ако е неправомерно наложено наказанието ( демек: няма защо да плащам) - няма да видят и стотинка.
                        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Е предполагам, че ще ти издадът така желания документ Ама който се е правил на бърз и яростен, сега да брои стотинки за глобите Така трябва !

Коментар

Това плащаш пък после доказваш че не си виновен няма как да се случи ...Правото е те да докажат че си направил нарушение за което те глобяват, а не че ти не си виновен за да си върнеш глобата.То по тази логика като те хване полицията трябва директно в затвора да ходиш и от там да доказваш че не си виновен за да излезеш

Коментар

ilkor написа:
                              Това плащаш пък после доказваш че не си виновен няма как да се случи ...Правото е те да докажат че си направил нарушение за което те глобяват, а не че ти не си виновен за да си върнеш глобата.То по тази логика като те хване полицията трябва директно в затвора да ходиш и от там да доказваш че не си виновен за да излезеш
                              нищо не съм им дал, и няма да им дам ! стига глупости правил си се на бърз и яростен.... като си поръчаш ядене за у вас и се сърдиш на доставчика като закасне 10 минути и звъниш в кол центара да ревеш!
                              мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Коментар

Working...
                              X