Освен в Турция и в Македония също не става с лична карта. Колегата, който си дава паспортите и личните карти не е ли обръщал внимание, че му слагат печати от ГКПП-тата в международните паспорти
Освен в Турция и в Македония също не става с лична карта. Колегата, който си дава паспортите и личните карти не е ли обръщал внимание, че му слагат печати от ГКПП-тата в международните паспорти
В Сърбия и Македония се влиза и излиза само с лична карта. 100% - ни повече ни по-малко! От Кюстендил има 2 КПП-та на по 20 км. от града и към двете държави - проверено е.Ако излизаш с дете обаче - за него трябва паспорт.За Турция не знам защото не съм ходил. Стига митове и легенди, кой чул и недочул.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Да вярно само за Турция трябва паспорт за родителите за Македония вече не трябва а за децата навсякъде с /Документ на който има снимка / и като са малки трябва да и м се извади паспорт незнам картата от училище дали става
В Сърбия и Македония се влиза и излиза само с лична карта. 100% - ни повече ни по-малко! От Кюстендил има 2 КПП-та на по 20 км. от града и към двете държави - проверено е.Ако излизаш с дете обаче - за него трябва паспорт.За Турция не знам защото не съм ходил. Стига митове и легенди, кой чул и недочул.
За Сърбия знам, за Македония явно съм го пропуснал, но не съм ходил в тая пършива провинция от 7 години Колкото до Турция - 100 % с международен червен паспорт, бях там само преди месец и нещо.
Мен Македония по ми хареса поне навсякъде насадено и хората работа в Сърбия имаше много изоставени магазини и сервизи за коли . иначе близките градове са като при нас дори някой и доста по зле .
Мен Македония по ми хареса поне навсякъде насадено и хората работа в Сърбия имаше много изоставени магазини и сервизи за коли . иначе близките градове са като при нас дори някой и доста по зле .
В Сърбия си е яка разруха, а в Македония преди беше голяма цигания, сега може и да са се пооправили, не знам...Темата се изчерпаМодераторски екип на fiat-bg.org
Коментар