Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

С лична карта в Сърбия СТАВА ЛИ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

С лична карта в Сърбия СТАВА ЛИ?

дали може да се разходя до сърбия с лична карта валидна е до 2012г благодаря предварително
    фиат мареа 103 понита
    спринтер 122 понита
    пасат с 90 умрели понита

става
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

мисля че не е точно така, май може да минеш транзит през сърбия като гражданин от ЕС, иначе виза
      ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Re: С лична карта в Сърбия СТАВА ЛИ?

mimo MS написа:
        дали може да се разходя до сърбия с лична карта валидна е до 2012г благодаря предварително
        До 90 дни можеш да престоиш на територията на Сърбия без виза, а само с лична карта. За всеки случай питай за дължината на престоя на границата.

Коментар

seninkn написа:
          мисля че не е точно така, май може да минеш транзит през сърбия като гражданин от ЕС, иначе виза
          аз пък мисля че е точно такаимаме право да се мотаме 90 дни само с лична картакоето напълно отговаря на изискванията за разходка
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

сърбия

Може да ходиш на всякъде Сърбия Гърция Турция и Македония с лична карта Поне оня ден ходихме . Това лято обиколихме всички страни та от личетн опит А за детето паспорт все пак си носихме и паспорти пари може да смениш на всякъде в МЕНЯЧНИЦА 1 евро за 104 динара което е една кутия цигари .Цените има са евтини 1/2 от Българските азма прекарването е 2 кутии начовек. Не че гледат ама ми тропаха по задните калници дали няма нещо иначе багажа неса пипали . Иначе трябва валидна зелена карта при случай че е потърсят И се стреми горе долу да спазваш ограниченията с километрите радарите има са все едно Те снимат Един триножник на който е закачен радар на около 5 метра от полицейската кола и те имат навик малко да се крият .Иначе всичко е като тук КРИЗА дори повече особенно в источната част .
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ако пренущувате в Сърбия трябва да се регистрирате в тяхното РПУ, дават ви една хартиика която се попълва от човека при който сте и от вас или съответно от хотела. Първия път ни правиха проблем на тяхната митница, 2рия 10 минути в РПУ-то, сръбските полицаи са доста културни, да не повярваш, никакви грижи.

Коментар

И аз потвърждавам - може само с лична карта.
                == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Не мога да кажа нищо категорично по въпроса - винаги ни събират задграничните паспорти!Дали е защото сме група, нямам идея. Също така нямам претенции мнението ми е да е меродавно.
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Наистина ли и за Турция може само с лична карта. Никога не съм мислил че мога да си направя разходка до Турция предимно заради международния паспорт обаче ако наистина става само с лична карта може да си направя един кратък рейд, просто от любопитство.
                    Bravo 1.6 / 16

Коментар

За Турция, с международен паспорт. Не може с лична карта. Освен ако не си представяш разходката до Турция като ходене до турския ГКПП. Дотам можеш да отидеш само с лична карта.
                      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                      www.cyxap.com

Коментар

В Сърбия влизането става с лична карта,престоя е 24 часа без регистрация след което задължително регистриране в полицията.С тази регистрация престоя е 90 дни.Едната част от картончето за регистрация остава при вас и трябва да се пази до излизане из Сърбия,полицията ви го взима на излизане.
                        FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

Re: сърбия

kluchar написа:
                          Може да ходиш на всякъде Сърбия Гърция Турция и Македония с лична карта
                          В Турция с лична карта може, ама друг път

Коментар

път

Е може и да съм се объркал щото ние винаги даваме и 3 те паспорта с 2 те лични карти нали все сме с дететоА пълномощно за колата трябва и струва 120 лв На Турски или англейски ама за там трябва да е с печат от Турксото посолство .Е минавали сме и без него ама със зор.Този път сега не ни Пуснаха и само 140 км бихме път.
                            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: път

kluchar написа:
                              Е може и да съм се объркал щото ние винаги даваме и 3 те паспорта с 2 те лични карти нали все сме с дететоА пълномощно за колата трябва и струва 120 лв На Турски или англейски ама за там трябва да е с печат от Турксото посолство .Е минавали сме и без него ама със зор.Този път сега не ни Пуснаха и само 140 км бихме път.
                              За какво ти е пълномощно, колата не е ли твоя?

Коментар

Working...
                              X