Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    vaskoni_1980 написа:
    няма ли спамери тази вечер?
    Има, ама нещо не са в час.
    то това не е ли перманентно състояние ?
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
      Irka_fihi написа:
      vaskoni_1980 написа:
      Абе смееш се ти, ама не ти идва на ум, че смъртта на много близък човек ти навява спомени за собствена загуба...Даже не си оформих мисълта като хората, но мисля, че ме разбра!П.П. Извинявай, че съм толкова груба, ама ми е адски криво, освен че не се чувствам добре и физически!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
        kosta написа:
        Irka_fihi написа:
        vaskoni_1980 написа:
        Абе смееш се ти, ама не ти идва на ум, че смъртта на много близък човек ти навява спомени за собствена загуба...Даже не си оформих мисълта като хората, но мисля, че ме разбра!П.П. Извинявай, че съм толкова груба, ама ми е адски криво, освен че не се чувствам добре и физически!
        моля, да бъда извинен!
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Извинен си, ко да те прая? Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
          Ванга

Коментар

В такова време да ръфаш пуканки и да гледаш филми и да спиш.Пък аз "работя"
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не, да пиеш червено вино... и да гледаш филми!Може и да четеш книга!Аз ще направя второто.
              Ванга

Коментар

21ви век сме, книгите са демоде Друго си е да пуснеш филм и да ти го разкажат ))
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Няма такъв "филм" при мен, книгите са си класика и винаги ще бъдат! Поне за мен! Да не се заричам, ама няма какво да измести книгата от моето сърце!
                  Ванга

Коментар

Аз пък съм се замислил за това :http://www.amazon.co.uk/dp/B002Y27P4...sl_wie95adkd_e
                    Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Стефчо , аз съм старомодна и хиляди пъти предпочитам да си легна на диванчето, да взема в ръце добрата стара книга и да си почета.Не ме кефят тия електронни измишльотини.По същата причина, предпочитам да изпратя "хартиена" картичка по пощата или да напиша "класическо" писмо, отколкото да напиша мейл.Но съвременните технологии бързо напредват...
                      Ванга

Коментар

Дамм,Ама като си направя сметката колко часа седмично чета книги и документация зверейки се на монитора.Определено предпочитам варианта на е-книгата.Един колега си беше взел подобно и бих казал е доста по-добре в сравнение с четенето на монитор .
                        Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Не съм ги пробвала тия "нови технологии" , но имах предвид,че на мен ми доставя удоволствие да прелиствам страниците на книгата или пък като си купя (или ми подарят ) нова, да усетя аромата на хартията...Обичам да си купувам и втора употреба, защото там можеш да попаднеш на много ценни неща, направо с антикварна стойност! И понеже в повечето случаи хората, които продават тези книги изобщо не са наясно, се случва да си купя уникални неща на безценица!
                          Ванга

Коментар

Ами и аз много ги обичам тези неща и аз се ровя по книгите 2-ра ръка.Но има много неща които не можеш да ги намериш лесно, докато като погледнеш в читанката колко неща има Да не говорим за техническата литература която ми се налага да чета нон стоп - много от нещата са само в електронен вид, та трябва да се печатат което също не е опция като цяло.Така че щя неща - това е логичният избор.

Коментар

To и на мен сигурно някой ден ще ми се наложи да чета в електронен вариант...ама се моля този ден да е възможно най-далече!
                              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                                Не съм ги пробвала тия "нови технологии" , но имах предвид,че на мен ми доставя удоволствие да прелиствам страниците на книгата или пък като си купя (или ми подарят ) нова, да усетя аромата на хартията...
                                И да плюнеш на пръстите, че иначе страниците се слепват Да, и аз обичам да си чета на хартия, но те сегашните книги на хартия - книги ли са?Скоро си поръчах една книга през нета, хубава, лъскава. Почнах да чета и преди да стигна средата - половината й страници изпадаха и книгата почти се разпадна. А имам стари книги, на повече от 50 години, които нямат подобни проблеми - страниците им са прошнуровани (зашити). А са стрували стотинки. За разлика от сегашните, дето няма свястна книга под 10 лв.Предпочитам да си ги тегля от нета и да чета на компа, колкото и да е неудобно.А и съм си намерил един руски сайт с каква ли не техническа литература, която и да се наакам, няма как да намеря по книжарниците.

Коментар

Working...
                                X