Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kosta написа:Irka_fihi написа:vaskoni_1980 написа:няма ли спамери тази вечер?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:kosta написа:Irka_fihi написа:vaskoni_1980 написа:няма ли спамери тази вечер?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
-
Стефчо , аз съм старомодна и хиляди пъти предпочитам да си легна на диванчето, да взема в ръце добрата стара книга и да си почета.Не ме кефят тия електронни измишльотини.По същата причина, предпочитам да изпратя "хартиена" картичка по пощата или да напиша "класическо" писмо, отколкото да напиша мейл.Но съвременните технологии бързо напредват..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Не съм ги пробвала тия "нови технологии" , но имах предвид,че на мен ми доставя удоволствие да прелиствам страниците на книгата или пък като си купя (или ми подарят ) нова, да усетя аромата на хартията...Обичам да си купувам и втора употреба, защото там можеш да попаднеш на много ценни неща, направо с антикварна стойност! И понеже в повечето случаи хората, които продават тези книги изобщо не са наясно, се случва да си купя уникални неща на безценица!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Ами и аз много ги обичам тези неща и аз се ровя по книгите 2-ра ръка.Но има много неща които не можеш да ги намериш лесно, докато като погледнеш в читанката колко неща има Да не говорим за техническата литература която ми се налага да чета нон стоп - много от нещата са само в електронен вид, та трябва да се печатат което също не е опция като цяло.Така че щя неща - това е логичният избор.
Коментар
-
Irka_fihi написа:Не съм ги пробвала тия "нови технологии" , но имах предвид,че на мен ми доставя удоволствие да прелиствам страниците на книгата или пък като си купя (или ми подарят ) нова, да усетя аромата на хартията...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар