Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мразя да ми казват, какво да правя !
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Мразя да ми казват, какво да правя !
      За това си патиш.

Коментар

Тъй лиииииииииии ?-----------Взема да стана пълноправен член на форума, даже мисля да предплатя за 2 години напред.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          Тъй лиииииииииии ?-----------Взема да стана пълноправен член на форума, даже мисля да предплатя за 2 години напред.
          :D Не е лоша идея.

Коментар

Или по-добра идея .... да купя форума p.s. да бе, няма да ги дам за нафта ами ....
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Или по-добра идея .... да купя форума p.s. да бе, няма да ги дам за нафта ами ....

Коментар

emzo написа:
                Тя сега процедурата е опростена и ускорена, просто светкавично ставаш член, даже още преди да си платил! Само си го помисляш и готово! Направо експресна работа!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  emzo написа:
                  Тя сега процедурата е опростена и ускорена, просто светкавично ставаш член, даже още преди да си платил! Само си го помисляш и готово! Направо експресна работа!
                  Това е само за випчетата другите правилно каза,само си го помисляш и до там Като не знаеш как стоят нещата не се обаждай,не са те осведомили правилно
                  "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                  не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Ще се обаждам, където си искам, Василке, това не е твоя работа!!Не разбра ли, че не си ти човекът, който ще ми казва къде, какво, как и колко да казвам, пиша и мисля!!!Изобщо не ми дреме, че си член на Сдружението!!!П.П. Явно ти е отколешна мечта да станеш ВИП... е, вече я постигна!
                    Ванга

Коментар

emzo написа:
                      Тъй ли ? Аз не бях забелязал.
                      Емчооо, честито ти придобивка, кака! Със здраве да си я ползваш! И като става въпрос за вино, не ме забравяйте, дееее!
                      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                        Ще се обаждам, където си искам, Василке, това не е твоя работа!!Не разбра ли, че не си ти човекът, който ще ми казва къде, какво, как и колко да казвам, пиша и мисля!!!Изобщо не ми дреме, че си член на Сдружението!!!П.П. Явно ти е отколешна мечта да станеш ВИП... е, вече я постигна!
                        Работа ми е Иреноо И да те светна,мечтата ми е друга и я постигам като гледам!!!
                        "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                        не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Irka_fihi написа:
                          emzo написа:
                          Тъй ли ? Аз не бях забелязал.
                          Емчооо, честито ти придобивка, кака! Със здраве да си я ползваш! И като става въпрос за вино, не ме забравяйте, дееее!
                          На някоя среща ................ виното бе сега му е сезона, а и трябва да се грижим за червените кръвни тела.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз трябва да се грижа за ниското си кръвно. Това не е шега!И като се има предвид, че във виното е истината... , а има и антиоксиданти - това е напитката за зимата! Абе...французите са го измислили!
                            Ванга

Коментар

А добър ден къде е винотооооооо

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
                                Irka_fihi написа:
                                Работа ми е Иреноо И да те светна,мечтата ми е друга и я постигам като гледам!!!
                                Ма ти нещо обясняваш ли ми се ся? А, Василке? Възхищавам ти се, само на 23 години, а си постигнала мечтата си ...да станеш ВИП! От тук нататък нищо не ти предстои! Нали знаеш - човек е голям, колкото са големи мечтите му!
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X