Мразя да ми казват, какво да правя !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:Тъй лиииииииииии ?-----------Взема да стана пълноправен член на форума, даже мисля да предплатя за 2 години напред.Само си го помисляш и готово!
Направо експресна работа!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:emzo написа:Тъй лиииииииииии ?-----------Взема да стана пълноправен член на форума, даже мисля да предплатя за 2 години напред.Само си го помисляш и готово!
Направо експресна работа!
другите правилно каза,само си го помисляш и до там
Като не знаеш как стоят нещата не се обаждай,не са те осведомили правилно
"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
Ще се обаждам, където си искам, Василке, това не е твоя работа!!Не разбра ли, че не си ти човекът, който ще ми казва къде, какво, как и колко да казвам, пиша и мисля!!!Изобщо не ми дреме, че си член на Сдружението!!!П.П. Явно ти е отколешна мечта да станеш ВИП...е, вече я постигна!
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Ще се обаждам, където си искам, Василке, това не е твоя работа!!Не разбра ли, че не си ти човекът, който ще ми казва къде, какво, как и колко да казвам, пиша и мисля!!!Изобщо не ми дреме, че си член на Сдружението!!!П.П. Явно ти е отколешна мечта да станеш ВИП...е, вече я постигна!
И да те светна,мечтата ми е друга и я постигам като гледам!!!
"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
Irka_fihi написа:emzo написа:Тъй ли ? Аз не бях забелязал.Със здраве да си я ползваш!
И като става въпрос за вино, не ме забравяйте, дееее!
сега му е сезона, а и трябва да се грижим за червените кръвни тела.
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
dzvqroto-qnisZ написа:Irka_fihi написа:Ще се обаждам, където си искам, Василке, това не е твоя работа!!Не разбра ли, че не си ти човекът, който ще ми казва къде, какво, как и колко да казвам, пиша и мисля!!!Изобщо не ми дреме, че си член на Сдружението!!!П.П. Явно ти е отколешна мечта да станеш ВИП...е, вече я постигна!
И да те светна,мечтата ми е друга и я постигам като гледам!!!
Възхищавам ти се, само на 23 години, а си постигнала мечтата си ...да станеш ВИП!
От тук нататък нищо не ти предстои!
Нали знаеш - човек е голям, колкото са големи мечтите му!
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар