Някой знае ли в София дали може да се наеме гараж с канал или автосервиз за ден или два.Преди време имаше подобна тема но вече не е актуална.Важното е да има канал или в най-добрият случай подемник.Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гараж/Автосервиз под наем?
Collapse
X
-
Когато си прибирах Стило-то на репатрак онзи ден човека с репатрака ми каза, че в Мото Пфое предоставяли гараж и инструменти срещу 20 лв. на ден.Може да попиташ доколко е вярно и какви са условията== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Когато си прибирах Стило-то на репатрак онзи ден човека с репатрака ми каза, че в Мото Пфое предоставяли гараж и инструменти срещу 20 лв. на ден.Може да попиташ доколко е вярно и какви са условиятаEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Tapamop написа:в горубляне знам, че има сервиз под наем, но повече информация мога да дам утре - цени и телефон евентуалноBravo JTD 105 '98
Коментар
-
mr. Nikoi написа:Tapamop написа:0886004001 - Павката.до колкото разбрах е 20лв/ден, като може да се наеме и почасово, но това е информация от преди няколко месеца.Дано да съм помогнал.Поздрави!
Коментар
-
Мога да ти уредя гараж, но не виждам защо ще се мъчиш да правиш нещо, което е отговорно и ти не знаеш как се сменя.Ако объркаш нещо, после може да стане и за по големи ремонти.Мога да говоря с моя майстор и да ти кажа цена после, но мисля че около 80-100 лева и става за един ден.Ако ще плащаш наем и ще си губиш времето за нещо ,което не знаеш как да направиш,мисля че ще ти излезе доста по-скъпо.Ако искаш пиши на лично.Успех :D
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар