Хора ако се направи труда да се съберат пари с цел закупуване на диагностичен уред за електрониката на автомобилите ни бихте ли участвали?Това е само анкета и за сега нищо няма да се прави, ама знае ли се..Знам пречките (някой от тях)Примерно аз съм от София - тръгна ли да събираме парите само софианци биха участвали (и това е нормално - никой който живее .... няма да идва специално до тука за да си диагностицира колата)примерно ако се съберем 10-20 човека и си го купим между нас си ще бъде безплатно, за други ще се иска пари и с тях ще се помага на форума примерно(или за някоя кауза)!ТУКА става въпрос не за 1-2 лв а за суми над 50-100лв (зависи от крайния борй "балъци" като мен), и за това е трудно реализирана идеята ама все пак за мнение във форума пари все още не се иска нали?В крайна сметка ни омръзна да си даваме парите на сервизите за НИЩО! - а с 2-3 такива отивания и разполагаш с уреда когато си пожелаеш!п.п. опа някой да оправи грешката в първия отговор
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всички заедно!
Collapse
X
-
Такъв уред за тестване на двигателя и електрониката на кола един колега си направи за около 80лв., като свали схемата и софтуера от някакъв руски сайт. Сега само неговата кола си я тества няколко пъти в седмицата (vw passat 2000g помпа-дюза), отделно и други колеги, които си карат колите при него (той естествено не взима никакви пари). Проблемът е че софтуера става само за vw, пежо, но не и за фиат. За фиат трябва да се свали друг софтуер и да се направи кабел с други букси (явно за да се свтржат ECU-то на колата и лаптопът).BRAVA 1,4 12V
Nissan Navara
Коментар
-
Да и аз подкрепям идеята. Но наистина - как ще се реши въпроса с използването и стопанисването на уреда?Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар