jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба за съвет, помощ или ИДЕЯ за кола
Collapse
X
-
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
jenshen73 написа:Тъпото е, че съм притежавал все най-оплюваните марки и съм доволен и от трите: Opel-Ford-Fiat. Проблема и на OPEL (дори и новите) и на FORD е, че гният - ама гният... Онзи ден гледах Зефира 2000г. с една педя язва на задната врата...Ха, верно, че за Мерива-та не се бях сетил - харесва ми повече от "масовото" недоразумение Зефира...
Коментар
-
@snake: Давам пример със две Зафири бензин и дизел - има ги в началото на темата, една Зафира за продаване в автокъща, която имаше педя изгнило отзад на 5тата врата и чисто нови 2 опела: Vectra GTS 1.9 150 коня - на 4тата година и изгоря TFT дисплея на бордкомпютъра - минус 3800 тогава за собственика, протрит маркуч управляващ турбото - 3 месеца и 2 седмици без кола - по-сервизите, докато накрая надъхан от мен не си откри проблема сам и не си го оправи на път за Добрич при това. Опел Астра на година и половина - проблеми с електрониката, отказват един след друг агрегати... И какво викаш, митове? Легенди? Хм, нека OPEL, които харесвах МНОГО да си останат там - в миналото.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:@snake: Давам пример със две Зафири бензин и дизел - има ги в началото на темата, една Зафира за продаване в автокъща, която имаше педя изгнило отзад на 5тата врата и чисто нови 2 опела: Vectra GTS 1.9 150 коня - на 4тата година и изгоря TFT дисплея на бордкомпютъра - минус 3800 тогава за собственика, протрит маркуч управляващ турбото - 3 месеца и 2 седмици без кола - по-сервизите, докато накрая надъхан от мен не си откри проблема сам и не си го оправи на път за Добрич при това. Опел Астра на година и половина - проблеми с електрониката, отказват един след друг агрегати... И какво викаш, митове? Легенди? Хм, нека OPEL, които харесвах МНОГО да си останат там - в миналото.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Обърни внимание и на FORD FUSION- моя баща и тях гледаше и много ги харесваще ама не намери читав екземпляр.И те са по-височки - подобни са на Мерива.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
RPWWD написа:Егати дилемата... Вземи му една А класа Мерцедес от първите, висока позиция на седене, вече са евтини, типична пенсионерска марка. Не знам как стои въпроса с окачването, че във Варна сте като на Луната, ама уж били "най-здравите" коли.ROVER 214SI '99 103hp
HONDA CIVIC '99 90hp
Коментар
-
RPWWD написа:Егати дилемата... Вземи му една А класа Мерцедес от първите, висока позиция на седене, вече са евтини, типична пенсионерска марка. Не знам как стои въпроса с окачването, че във Варна сте като на Луната, ама уж били "най-здравите" коли.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Минаваха, ама като гледам, че човека си кара опелчето с преебани амортисьори и виещи лагери на главини, едва ли вдига повече от 70 км.ч. Ясно е, че е капризна, ама и Сценика е на същото дередже, пък нали искал да седи нависоко, да не е джип и не знам още кво, та затова предложих тая А класа...Alfa 156 SW 1,9 JTD'03
Fiat Punto 1,2'98
Коментар
-
RPWWD написа:Минаваха, ама като гледам, че човека си кара опелчето с преебани амортисьори и виещи лагери на главини, едва ли вдига повече от 70 км.ч.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
emzo написа:6 страници вече ..... не избра ли вече кола беSteliyan's Life!
Коментар
-
И след като на стария ми Opel, който баща ми караше вече от 8 години му се проби резервоара - майка ми и баща ми отишли в първата "авто къща" и се сдобили с чудото на корейският автомобилостроителен гений КИА Спортидж. Благодаря на всички отзовали се в темата. И да знаете, че на КИА Спортидж лампата на фара струва само 17лв. без да е ксенон... тъпоооSteliyan's Life!
Коментар
-
Humppa
-
Честито, поздрави баща си... ще поддържа S-класа, а ще кара джип с работнически вид и може би - хромирана емблема.Дано няма проблеми с колата, пожелавам го от сърце, но мисля че малко е прибързал с избора...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар