Ууууууууууу, издънка! Само като знам, че шефа на екипа за проектиране на двигателите на беемве е жена... мани, мани, беги, беги! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Ако бях на тебе, щях да си мълча и да се засрамя.
M Ми то много грозно бе! Майтап! Като се сменя италианката, с нещо такова да е! И аз ги заглеждам тези, ама гроздето ми е малко високо Честито и безаварийно!
От бензинова ръчна на дизелова автоматична - какво му трябва на човек... Честито, жалко, че не дочакахме да я видим, някои от нас, други може да са я видели днес.
От бензинова ръчна на дизелова автоматична - какво му трябва на човек... Честито, жалко, че не дочакахме да я видим, някои от нас, други може да са я видели днес.
Аз се спуках да звъня, ама цяла сутрин ти беше изключен телефона
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Аз се спуках да звъня, ама цяла сутрин ти беше изключен телефона
включи си скаипа ще видиш ти
"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
M Ми то много грозно бе! Майтап! Като се сменя италианката, с нещо такова да е! И аз ги заглеждам тези, ама гроздето ми е малко високо Честито и безаварийно!
Високото грозде е брера. , а не там... ъъъъ... какво бяха? Беемвета ли, че не съм ги и чувал. Тия коли ли правят? Добре, че има снимки, че да видя за какво става въпрос.
Коментар