Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Честит Рожден ден ! Много здраве и успехи във всичко !
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
reterСамо на мен ли ми хареса феста бе? Имаше непозитивни неща, но изобщо не им обръщам внимание. Позитивните емоции бяха повече и това е достатъчно. Стига с тоя песимизъм! Аз съм пример, че когато човек има желание, начин се намира. Спах си в кола, на някакъв изсипан паркинг, носих си ядене от в къщи, похарчих си последните пари, но изобщо не ми пука! Дойдох, видях, хареса ми и си тръгнах доволен.
Пожелание за все така нестихваща любов към италианките.
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Айде една честитка и от сем. fihi с пожелание все така да се виждаме на срещите, но да отсядаш в лъскави хотели, да спиш в меки легла, да има кой да те завива, по кръчмите да хапваш само пържоли и бон филета и оркестъра да свири на мах! Честито, Дянко! Наздраве! ...и колата, разбира се, много да те слуша! :D
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Честит Рожден Ден!!! На първо място ти желая - здраве, защото то е най-важното., верни приятели, с които да споделяш радост и тъга, много късмет във всяко едно твое начинание и много много любов!!!
"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар