Здравейте,Ще ми се да чуя мненията ви кое е по-добре да си купя: Брава или Пунто?Ясно е, че ще има привърженици и на единия и на другия модел, но ако споделите своето мнение и анализ това ще ми помогне в избора.Понастоящем карам Уно - модел 84 и ми се ще вече да я сменя.Поздрави на всички!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Brava vs Punto
Collapse
X
-
глас за пунто харесва ми визията ,отвътре не е толкова богата на обурудване но си ми е широко (карам 3-вратка) ако си взимаш пунто гледаи да е елх не с или сх... и да е 1.2 поне да имаш 73 кончета наи малко и да знаеш пунто с пунто не си приличатLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Re: Brava vs Punto
dnedev написа:Здравейте,Ще ми се да чуя мненията ви кое е по-добре да си купя: Брава или Пунто?Ясно е, че ще има привърженици и на единия и на другия модел, но ако споделите своето мнение и анализ това ще ми помогне в избора.Понастоящем карам Уно - модел 84 и ми се ще вече да я сменя.Поздрави на всички!
Коментар
-
Е, поне кажи нещо повече "Брава"-’95 с "Пунто"-’02 ли сравнявамеКолко и каде ще се кара колата предимноС каква сума разполагаш за покупка и съответно за поддръжкаСемеен ли си или ще си се возиш самИкономичността или комфорта са ти приоритет
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар