След като се разделихме с Бравата на съпругата ми /1,4 12V/, вчера се сдобихме с ново попълнение в семейство Фиат - Пунто 1,9 JTD - 5 врати, сребрист металик, първоначална регистрация април 2001г. Количката си има ел. стъкла /няма ел. огледала, но това не е трагедия/, климатик, 1 еърбег, сити /работещо за сега/, борд компютър, нови летни гуми. За съжаление и голямо мое учудване няма ABS, но си струваше компромиса защото има страхотни спирачки. Няма и никаква музика, но ще измислим нещо. Иначе колата върви много добре, дори ми се струва че ускорява по-добре от Бравата от подписа ми. Има леки забележки по външния вид, но нищо фатално и неотстранимо. В купето се чуват някои потраквания, характерни за Фиат, но и с тях ще се справим.За сега нямам снимки но при първа възможност ще пусна.Специални благодарности на колегите snake и Yavor, които ми помогнаха при избора!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не изневерихме на Фиат
Collapse
X
-
Честито и много безаварийни! Както вече ти казах, виждах в мислите си тази кола и в моя гараж . Радвам се, че отиде при приятел и истински фен на марката. А за музиката, хм, мисля, че имаше, вероятно са я свалили в автокъщата, но може и да греша. И чакам снимки на придобивката.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
Казаха ми, че продавачката е държала особено на музиката си и си я свалила. Направо не ми се вярваше, защото най-малкото щеше да върне поне оригиналната на местото и. Но какво да правиш - джабмазки номера. Иначе ми предложиха най-различни други "втора употреба", но замисляйки се над произхода им отказах категорично.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Честито ви и много безаварийни километри!Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Честито и от мен!Ако искаш да помогна за музиката - имам едно радиокасетофонче оригинално за Пунто 2 ( сложих оригинално ЦД) на моето - ще те обзаведа на тънка цена .Ако те интересува пиши ми на ЛС за да се разберем.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Кукличка е фиатчето ! Само ме е яд да гледам тея озъбени кабели на музиката, ама надявам се, че скоро ще запълниш мястото. Големи хиени са в автокъщите, добре поне че новите гуми са оставили. Аз още преди месец й казах на съседката, че е направила грешка, че е дала колата да се продава в автокъща и че това хубаво фиатче много бързо ще си намери нов стопанин във фиатския форум. Както и стана в крайна сметка .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар