Tornado написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за климатик Sharp 100 V. преработен вече в конвектор.
Collapse
X
-
Не е ли по-лесно да го направя да спира вентилатора когато стане топличко?Нямам изобщо такива идеи.По ме притесняват малките тръби и изобщо заслужава ли си играчката.Средства дотук не съм вложил и тези които ще вложа с монтажа ще са най-много до 10 лв.Целта ми най-вече е да озаптявам камината с това тяло защото 68 литра водна риза не е шега работа.Вода не върви само по вратата която е с размери 40 см. на 50 см.По диагонал в камината може да се постави дърво с дължина 70 см.Преди да напусне камината огъня топли още е дин трапец преди коминното отверстие.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Не е ли по-лесно да го направя да спира вентилатора когато стане топличко?Нямам изобщо такива идеи.По ме притесняват малките тръби и изобщо заслужава ли си играчката.Средства дотук не съм вложил и тези които ще вложа с монтажа ще са най-много до 10 лв.Целта ми най-вече е да озаптявам камината с това тяло защото 68 литра водна риза не е шега работа.Вода не върви само по вратата която е с размери 40 см. на 50 см.По диагонал в камината може да се постави дърво с дължина 70 см.Преди да напусне камината огъня топли още е дин трапец преди коминното отверстие.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Лира в банята + още 4 радиатора.предвиждам и бойлер на Теси с най голямата серпентина с площ 0.72 кв.мПалих я преди 4 дни и с дръвчета от 24 градуса на водата лесно стигнах до 80.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Лира в банята + още 4 радиатора.предвиждам и бойлер на Теси с най голямата серпентина с площ 0.72 кв.мПалих я преди 4 дни и с дръвчета от 24 градуса на водата лесно стигнах до 80.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар