Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за климатик Sharp 100 V. преработен вече в конвектор.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ за климатик Sharp 100 V. преработен вече в конвектор.

Кoлеги дистанционното е на Японски обясниха ми горе долу кое какво прави ама искам подробно да разуча всичко.На дистанционното на гърба има номер CRMC-A297JBEO
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Re: Помощ за климатик Sharp 110 V.

Tornado написа:
    Кoлеги дистанционното е на Китайски обясниха ми горе долу кое какво прави ама искам подробно да разуча всичко.На дистанционното на гърба има номер CRMC-A297JBEO
    Би трябвало да е на японски втора употреба ли е климатика? Аз имам два вече такива с ироглифи ела някои ден когато си свободен и ще ги сравним имам преводи. Ако не се справим ще те заведа да ти ги преведат. Аз още не мога да ги науча наизуст и постояно гледам книжката

Коментар

Re: Помощ за климатик Sharp 110 V.

VIN написа:
      Tornado написа:
      Кoлеги дистанционното е на Китайски обясниха ми горе долу кое какво прави ама искам подробно да разуча всичко.На дистанционното на гърба има номер CRMC-A297JBEO
      Би трябвало да е на японски втора употреба ли е климатика? Аз имам два вече такива с ироглифи ела някои ден когато си свободен и ще ги сравним имам преводи. Ако не се справим ще те заведа да ти ги преведат. Аз още не мога да ги науча наизуст и постояно гледам книжката
      Втора употреба е да за 270 лв. с фреона и ремонта какъв да е.Уж ми обясняваха ама не съм сигурен пак.

Коментар

Ще се чуем по телефона да се разберем, взимаш дистанционното и идваш да го сравним с моите би трябвало да съвпадат, ако не стане ще те заведа при моите хора от където съм взел климатиците и ще ти го преведът. С две думи - нямаш проблем

Коментар

Я го снимай да видя сигурно го имам преведено. И да знаеш че не е 110V a 100V.
          Обичам си работата.

Коментар

Преди кино България посока изток на ъгъла имаше магазин-сервиз за климатици,от там ги купувах и двата които имам,и моите са на японски,пазя си упътването преведено на български като........банкнота,та мисълта ми е ,ако още е там фирмата може би ще ти помогнат.
            Marea HLX 147ps

Коментар

http://varnaklima.com/index.php?page...controlsВиж тука дали няма да намериш дистанционното си. Дано излезе сполучлив твоя, че аз имам 2 подобни у нас и не съм особенно доволен, aма то май е от майсторите, че са нобелови лауреати
              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

@Tornado: Имам 2 японски климатика втора употреба - все Панасоници, наложи се да си преведа част от бутоните от Японски канжи на български. АКО не са особено различни ползваните термини, считам, че ще ти свърши работа и моят превод. Не е пълен, а само на основните функции..., примерно има едно, което на Английски се превежда като Keeping, но така и не схванах смисъла му в климатика. Кажи и ще ти ги синтетирам в един PDF.
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

iee написа:
                  http://varnaklima.com/index.php?pages=remote_controlsВиж тука дали няма да намериш дистанционното си. Дано излезе сполучлив твоя, че аз имам 2 подобни у нас и не съм особенно доволен, aма то май е от майсторите, че са нобелови лауреати
                  От тия преводи 80% са мой не съм знаел до сега че са качени в нета, дадох им ги преди време.
                  Обичам си работата.

Коментар

Valentin_V написа:
                    iee написа:
                    http://varnaklima.com/index.php?pages=remote_controlsВиж тука дали няма да намериш дистанционното си. Дано излезе сполучлив твоя, че аз имам 2 подобни у нас и не съм особенно доволен, aма то май е от майсторите, че са нобелови лауреати
                    От тия преводи 80% са мой не съм знаел до сега че са качени в нета, дадох им ги преди време.
                    Ха ха ха. Вече можеш да им поискаш някой лев
                    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Наложи се да си потърся темата защото отново опрях до дистанционното на разваления вече климатик.Вече вътрешното тяло ще се използва за воден конвектор макар да съмнява да успее да върти водата през тази малка тръбичка от 6 мм.

Коментар

Tornado написа:
                        Наложи се да си потърся темата защото отново опрях до дистанционното на разваления вече климатик.Вече вътрешното тяло ще се използва за воден конвектор макар да съмнява да успее да върти водата през тази малка тръбичка от 6 мм.
                        Ще може.В направи сам форума има цяла тема за това. Дерзай : http://napravisam.bg/forum/viewtopic.php?f=10&t=31545За дистанционното съм пас...
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Опитваш се да ползваш дистанционното пак да го командваш като е преработен в конвектор ли?

Коментар

Дистанционното си работи без проблем и вътрешното тяло изобщо не му идва на акъла да търси външното.

Коментар

При конвенцоналните става но при инверторните винаги си търси комуникация с външното.
                              Обичам си работата.

Коментар

Working...
                              X