Кoлеги дистанционното е на Японски обясниха ми горе долу кое какво прави ама искам подробно да разуча всичко.На дистанционното на гърба има номер CRMC-A297JBEO
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за климатик Sharp 100 V. преработен вече в конвектор.
Collapse
X
-
Re: Помощ за климатик Sharp 110 V.
Tornado написа:Кoлеги дистанционното е на Китайски обясниха ми горе долу кое какво прави ама искам подробно да разуча всичко.На дистанционното на гърба има номер CRMC-A297JBEO
-
Re: Помощ за климатик Sharp 110 V.
VIN написа:Tornado написа:Кoлеги дистанционното е на Китайски обясниха ми горе долу кое какво прави ама искам подробно да разуча всичко.На дистанционното на гърба има номер CRMC-A297JBEOFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
http://varnaklima.com/index.php?page...controlsВиж тука дали няма да намериш дистанционното си. Дано излезе сполучлив твоя, че аз имам 2 подобни у нас и не съм особенно доволен, aма то май е от майсторите, че са нобелови лауреатиТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
@Tornado: Имам 2 японски климатика втора употреба - все Панасоници, наложи се да си преведа част от бутоните от Японски канжи на български. АКО не са особено различни ползваните термини, считам, че ще ти свърши работа и моят превод. Не е пълен, а само на основните функции..., примерно има едно, което на Английски се превежда като Keeping, но така и не схванах смисъла му в климатика. Кажи и ще ти ги синтетирам в един PDF.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
iee написа:http://varnaklima.com/index.php?pages=remote_controlsВиж тука дали няма да намериш дистанционното си. Дано излезе сполучлив твоя, че аз имам 2 подобни у нас и не съм особенно доволен, aма то май е от майсторите, че са нобелови лауреатиОбичам си работата.
Коментар
-
Valentin_V написа:iee написа:http://varnaklima.com/index.php?pages=remote_controlsВиж тука дали няма да намериш дистанционното си. Дано излезе сполучлив твоя, че аз имам 2 подобни у нас и не съм особенно доволен, aма то май е от майсторите, че са нобелови лауреатиТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Наложи се да си потърся темата защото отново опрях до дистанционното на разваления вече климатик.Вече вътрешното тяло ще се използва за воден конвектор макар да съмнява да успее да върти водата през тази малка тръбичка от 6 мм.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Наложи се да си потърся темата защото отново опрях до дистанционното на разваления вече климатик.Вече вътрешното тяло ще се използва за воден конвектор макар да съмнява да успее да върти водата през тази малка тръбичка от 6 мм.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар