Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов" номер"на полицаите.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нов" номер"на полицаите.

Вчера сутринта тръгваме с приятели за риба към Ябланица.Четрима с "Мицубиши Паджеро".След 2-я или 3-я тунел(този,който е прав )ни спира полицай,като скоростта ни е 80км/ч.Колата на полицаите е паркирана в дясно,м/у двата тунела.Иска документите и приканва водача да отиде при него,до патрулката.Ние стоим до джипа и си приказваме най-спокойно,щото в последните километри не сме карали над 120.Колегата по едно време ни извика и какво се оказа-обвинението е,че е навлязъл с превишена скорост в тунела Естествено започна разправия,заплахи и единственото нещо,което ги омилостиви,беше че снимах положението на колата им-срещу бетона на тунелите Никаква видимост,никакъв радар(така и не му показаха с колко е "навлязъл" в тунела).Като си тръгвахме-екстрено преместиха колата,за да "виждат"началото на тунела.Не че могат,защото той е под наклон и началото му просто няма как да се види .Та така!Да не се изненадате,ако ви се случи същото.
    1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.

Колега, добре сте се оправили, ама що не звъннахте в РПУ-то да ги наредите?
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
      Признамам си,че въобще не се сетихме .

Коментар

iee написа:
        Или на тел. 112!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

При нас в Павликени, редовно са спрели така! Скрити и дебнат...почти винаги. Чудел съм се в тъмен участък като изкочи някой от драките с палка, дали да спирам или да заминавам. Два пъти до сега ми се случва Нямам идея какви са последиците ако не спра и дали ще си навлека неприятностти
          now. BMW E39 523i '98 170hp
          ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
          ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

dimmX написа:
            При нас в Павликени, редовно са спрели така! Скрити и дебнат...почти винаги. Чудел съм се в тъмен участък като изкочи някой от драките с палка, дали да спирам или да заминавам. Два пъти до сега ми се случва Нямам идея какви са последиците ако не спра и дали ще си навлека неприятностти
            Ако минеш покрай тях прекалено бързо така, че да не ти видят номера... :D Друг вариант е да си изведеш с ключе захранването осветлението на задния номер на таблото. А иначе към случая от темата-как така са ви убеждавали, че сте карали бързо при положение, че радара им отчита точен час и минути? А и въобще, ако нямат радар, на какво основание ще се опитват да ви санкционират?
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

dimmX написа:
              Ако на мен ми изкочи някой така, хич даже няма да го отразя. Ако ще да ме гони.А иначе съм виждал с очите си, как един катаджия в Стара Загора реагира на неспрял на палка водач (с БМВ, засилен, хич не отрази катаджията). - Полицаят си изтръшка палката веднъж в земята... Умрях от смях

Коментар

Immortal написа:
                Ако на мен ми изкочи някой така, хич даже няма да го отразя. Ако ще да ме гони.
                После ми е интересно дали ще има последствия за нас, след гонитбата!
                now. BMW E39 523i '98 170hp
                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Този "номер" хич им не е нов.Просто се пробват и чакат да им кажеш "дайте да измислим нещо".На мен са ми го правили в населено място:бил съм карал със 72,ама неискаха да ми покажат радара,казах че не е верно,намръщиха се и ме пуснаха.Друг път се пробваха с номера:"Застраховката ти е изтекла януари миналата година",почнах да се смея,направи се уж,че не е видял добре.И третия куриоз в Самоков с един се разправяхме 15 мин.,че съм нямал право да си затъмнявам задните странични стъкла.Накрая видя,че няма да изкара 20 лв.,без да съм нарушил нищо и ми вика "Аре бегай!"

Коментар

Vladim написа:
                    dimmX написа:
                    Ако минеш покрай тях прекалено бързо така, че да не ти видят номера... :D Друг вариант е да си изведеш с ключе захранването осветлението на задния номер на таблото. А иначе към случая от темата-как така са ви убеждавали, че сте карали бързо при положение, че радара им отчита точен час и минути? А и въобще, ако нямат радар, на какво основание ще се опитват да ви санкционират?
                    Радар имаше на дясното място за пътници.Данни не са ни показвали,но се виждаше,че работи.Само че засича скоростта на излизане от тунела.Най-вероятно,ако не бях направил въпрос за положението на колата им,щяха да го покажат(нямаше какво да кажем за час и дата,защото нас ни спираха,а точно тогава мина едно БМВ Х? и естествено не със 80,но него не спряха).

Коментар

dimmX написа:
                      виж тук 3.1 май бешеhttp://cars123.hit.bg/KAT%20prava.pdf

Коментар

Чета го тоя документ и просто си представям как ще ме разкости от проверки катаджията ако съм наясно с правата си и ги изискам докрай. То и държавата дължи едни стотици милиони на бизнеса ама какво от това нали? Някой бизнесмен да е засъдил сериозно държавата? Нали ще му се заизсипва проверка след проверка.

Коментар

dimmX написа:
                          Immortal написа:
                          На полицаи в тъмно, без патрулката им да е на осветено място ( както е по закон) не спирам - особено ако ми изкочи така някой.Ако ще да ме гони и да ми пише акотове.Достатъчно магистрална престъпност има.А пък някой без патрулка, само да ми маха с палка - направо се оабждам на 112 да дойдат да го приберат.Пък те ако щат.
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                            dimmX написа:
                            Immortal написа:
                            На полицаи в тъмно, без патрулката им да е на осветено място ( както е по закон) не спирам - особено ако ми изкочи така някой.Ако ще да ме гони и да ми пише акотове.Достатъчно магистрална престъпност има.А пък някой без патрулка, само да ми маха с палка - направо се оабждам на 112 да дойдат да го приберат.Пък те ако щат.
                            в Стара Загора на последък гледам полицаи без патрулка по двама само с палки стоят на забранените улици и спитар коли даже глобяват а нямат патрулка
                            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Immortal написа:
                              - Полицаят си изтръшка палката веднъж в земята... Умрях от смях
                              Дано не си го е изкарал на някоя невинна женица, която повече от трета не включва, да и каже че е карала със 140... Само на Калин Мултиплата (милата ) може да поддържа 140 на трета. А при 80 - 90 - връща втора, и газ!!! (Тя е с 1.6) Видях го с очите си

Коментар

Working...
                              X