Вчера сутринта тръгваме с приятели за риба към Ябланица.Четрима с "Мицубиши Паджеро".След 2-я или 3-я тунел(този,който е прав )ни спира полицай,като скоростта ни е 80км/ч.Колата на полицаите е паркирана в дясно,м/у двата тунела.Иска документите и приканва водача да отиде при него,до патрулката.Ние стоим до джипа и си приказваме най-спокойно,щото в последните километри не сме карали над 120.Колегата по едно време ни извика и какво се оказа-обвинението е,че е навлязъл с превишена скорост в тунела Естествено започна разправия,заплахи и единственото нещо,което ги омилостиви,беше че снимах положението на колата им-срещу бетона на тунелите Никаква видимост,никакъв радар(така и не му показаха с колко е "навлязъл" в тунела).Като си тръгвахме-екстрено преместиха колата,за да "виждат"началото на тунела.Не че могат,защото той е под наклон и началото му просто няма как да се види .Та така!Да не се изненадате,ако ви се случи същото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов" номер"на полицаите.
Collapse
X
-
При нас в Павликени, редовно са спрели така! Скрити и дебнат...почти винаги. Чудел съм се в тъмен участък като изкочи някой от драките с палка, дали да спирам или да заминавам. Два пъти до сега ми се случва Нямам идея какви са последиците ако не спра и дали ще си навлека неприятносттиnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
dimmX написа:При нас в Павликени, редовно са спрели така! Скрити и дебнат...почти винаги. Чудел съм се в тъмен участък като изкочи някой от драките с палка, дали да спирам или да заминавам. Два пъти до сега ми се случва Нямам идея какви са последиците ако не спра и дали ще си навлека неприятносттиFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
dimmX написа:При нас в Павликени, редовно са спрели така! Скрити и дебнат...почти винаги. Чудел съм се в тъмен участък като изкочи някой от драките с палка, дали да спирам или да заминавам. Два пъти до сега ми се случва Нямам идея какви са последиците ако не спра и дали ще си навлека неприятностти
Коментар
-
Този "номер" хич им не е нов.Просто се пробват и чакат да им кажеш "дайте да измислим нещо".На мен са ми го правили в населено място:бил съм карал със 72,ама неискаха да ми покажат радара,казах че не е верно,намръщиха се и ме пуснаха.Друг път се пробваха с номера:"Застраховката ти е изтекла януари миналата година",почнах да се смея,направи се уж,че не е видял добре.И третия куриоз в Самоков с един се разправяхме 15 мин.,че съм нямал право да си затъмнявам задните странични стъкла.Накрая видя,че няма да изкара 20 лв.,без да съм нарушил нищо и ми вика "Аре бегай!"
Коментар
-
Vladim написа:dimmX написа:При нас в Павликени, редовно са спрели така! Скрити и дебнат...почти винаги. Чудел съм се в тъмен участък като изкочи някой от драките с палка, дали да спирам или да заминавам. Два пъти до сега ми се случва Нямам идея какви са последиците ако не спра и дали ще си навлека неприятностти1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
dimmX написа:При нас в Павликени, редовно са спрели така! Скрити и дебнат...почти винаги. Чудел съм се в тъмен участък като изкочи някой от драките с палка, дали да спирам или да заминавам. Два пъти до сега ми се случва Нямам идея какви са последиците ако не спра и дали ще си навлека неприятностти
Коментар
-
Чета го тоя документ и просто си представям как ще ме разкости от проверки катаджията ако съм наясно с правата си и ги изискам докрай. То и държавата дължи едни стотици милиони на бизнеса ама какво от това нали? Някой бизнесмен да е засъдил сериозно държавата? Нали ще му се заизсипва проверка след проверка.
Коментар
-
dimmX написа:Immortal написа:Ако на мен ми изкочи някой така, хич даже няма да го отразя. Ако ще да ме гони.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:dimmX написа:Immortal написа:Ако на мен ми изкочи някой така, хич даже няма да го отразя. Ако ще да ме гони.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Immortal написа:- Полицаят си изтръшка палката веднъж в земята... Умрях от смях
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар