jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паркиране по служба ?!
Collapse
X
-
Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Kuku написа:Всъщност, сипват бензин с парите от РУШВЕТИ, с тях си купуват и дрехи, плащат си телефона, ходят на почивка и т.н....Не случайно НАЙ-големите и НАЙ-нагли нарушители на закона са полицаите.... под всякаква форма, но с преобладаващо КАТаджийско присъствие!Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Vladim написа:...Затова си прав, но не разбирам, защо ще си лепиш полицейският стикер, като трябва да се дистанцираш от "манталитета на народонаселението"!?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
тая тема е като "яйцето или кокошката" ... За мен няма еднозначен отговор и всеки с доводите сиЗнайте обаче,че не е виновен,тоя който яде баницата,а тоя който му дава да го прави. Подобни неща в държава като нашата няма да се променят. За това и спорихме с баджанака преди две вечери - Той твърдеше,че ако има властта да взима еднолично решения,ще оправи държавата за месеци,аз го питах-ти нафта на черно наливаш ли- ДА ,с превишена скорост караш ли -ПОСТОЯННО ...Е тия отговори ми стигаха да му запуша устата-българина е с това гадно мръсно съзнание,че Държавата му е длъжна,а той на нея не. И той като всеки там горе,ще оправи себе си,после ще го хване лакомията и те така..... Няма оправияex.Мареа ТД100
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Реална случка с бивша колежка - съпругът и е граничен полицай.Тръгва за Дупница, спират я полицаи и се почва..Винетка - нямаш, гражданска итекла преди 4 месеца, преглед - няма, метановата - без документи...Явно са се усъмнили нещо, защото са я попитали "Абе мъжът ти да не е полицай"?След утвърдителния отговор са я пуснали по живо по здраво.Някой би ли сметнал глобите за всичките тези нарушения!?Колкото да остави Опела да го продадат...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Реална случка с бивша колежка - съпругът и е граничен полицай.Тръгва за Дупница, спират я полицаи и се почва..Винетка - нямаш, гражданска итекла преди 4 месеца, преглед - няма, метановата - без документи...Явно са се усъмнили нещо, защото са я попитали "Абе мъжът ти да не е полицай"?След утвърдителния отговор са я пуснали по живо по здраво.Някой би ли сметнал глобите за всичките тези нарушения!?Колкото да остави Опела да го продадат...Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?
Коментар
-
////Punto//// написа:kiro_of_the_day написа:Реална случка с бивша колежка - съпругът и е граничен полицай.Тръгва за Дупница, спират я полицаи и се почва..Винетка - нямаш, гражданска итекла преди 4 месеца, преглед - няма, метановата - без документи...Явно са се усъмнили нещо, защото са я попитали "Абе мъжът ти да не е полицай"?След утвърдителния отговор са я пуснали по живо по здраво.Някой би ли сметнал глобите за всичките тези нарушения!?Колкото да остави Опела да го продадат...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз това,че е нагъзил свой "колега" можеше и да го повярвам,но на момента,че му е теглил една на изпроводяк и твоя човек си е замълчал,ама хич не го вярвам!!! Айде не ми казвай,че един нормален служител,като бъде обиден (и то софиянец,обиден на гражданство-знаем ви какви сте) и ще си затрае...Най-малкото отива в районното и прави на гъз оня дето го е ругал. Хич,ама хич не вярвам на такива деветини бабини Лично мен,като ме спрат,се легитимират винаги и ако ми се държат така-директно със свидетел в районното -дори да остане на служба ,триенето на сол му е в кърпа вързано А ако е много нагъл,може и да се видим в съда За щастие не съм уцелвал такива...да темерути съм срещал,но ако не им се пънеш и се правиш,че те водят парада всичко си минава мирно и тихо.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Че му накривиш шапката като се оплачеш от него. Те хора убиват и полсле имат наглост да съдят министерството за неправомерно уволнение, ти ще му направиш нещо като идеш със свидетел да се оплачеш от него. Иначе, Кире ако номера на колежката ти "красавица" и при тия нарушения мине в Дупница, ритуално ще си счупя книжката.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар