Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ден на независимостта на България

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ден на независимостта на България

Честит празник на всички Българи!
    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

ЧЕСТИТ ДА Е ! Довечера във Велико Търново ще има "Звук и Светлина" на Царевец, който може да отиде да го гледа, гарантирам неописуема с думи емоция !
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
      ЧЕСТИТ ДА Е ! Довечера във Велико Търново ще има "Звук и Светлина" на Царевец, който може да отиде да го гледа, гарантирам неописуема с думи емоция !
      Лично съм пресъствал на такова мероприятие, просто е уникално!
      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
        kosta написа:
        Лично съм пресъствал на такова мероприятие, просто е уникално!
        me too.... затова и го предложих на имащите възможност!
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Честит празник !
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Честит празник българи!
            Уважавам тези,които ме уважават!
            Clube do Marea!

Коментар

Честит празник, Българи!
              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Аз по никакъв начин не се чувствам независим така,че никакъв празник не е днес за мен.Просто един почивен ден
                Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?

Коментар

Айде Българи честит празник на всички.

Коментар

Честит празник на всички.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

kontrakciqta написа:
                      Аз по никакъв начин не се чувствам независим така,че никакъв празник не е днес за мен.Просто един почивен ден
                      Браво на тебе българино.Честит празник на всички.

Коментар

Честит празник, колеги. На звук и светлина сме ходили форумно вече два пъти.

Коментар

Независими сме, понеже от нас нищо не зависи! Честит празник!Миналата година по това време беше срещата на Копринка, след което се замъкнахме в Търново да гледаме тържествената заря. Страотно беше!
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Айде малко по-позитивно, това е голям празник, поне тук в Търново, от както се помня.Честито на всички, дано повече хора да са усетили настроението, а т.нар. шоу Звук и светлина не е шега работа, за трети път ходя и съм доста впечатлен.Най-интересен е финалът, когато от портите на Царевец започва да вали огън към земята.Ето някои снимки от по-предните "фази":Такова нещо ще е интересно да се направи и на крепостта във Видин.

Коментар

това е невероятна красота, и гордост ! благодаря, наистина целта ти бе успешна !

Коментар

Working...
                              X