Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

молба към колегите с Купета от София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

молба към колегите с Купета от София

здравейте,днес имах малко главоболия в КАТ и сега ми трябва малко помощ.отидох да сменя номерата на колата ми и понеже е с тъмни стопове и фарове чичките се заядоха(имаше и много други работи естествено)та молбата ми е ако може някой да ми ослужи с нормални стопове и фарове да мина каналите и ги връщам после.

Колега,не искам да те отчайвам,ама ми звучи малко невероятно някой да си разколачи колата за да ти услужи.
    Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
    Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Друже, всяка сутрин около КАТ е пълно с лешояди предлагащи ти граждански и зелени карти. Обясни им проблема и ги подпитай не могат да ти съдействат при преминаването на канала и за 20-30 лв си готов.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

12

проблема е,че като се заядоха и аз не им останах длъжен,дойде началника на канала и накрая и той беше понапсуван, и съм сигурен че ще ме чакат да се заяждат пак най-малкото.та не мисля че пичовете отвън ще могат да помогнат,а иначе съм длъжен да опитам с менкането на стоповете може да се навие все някой

Коментар

а защо не си оправиш колата, така че да отговаря на изисванията на закона?
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

?

цял ден това правя но няма да купя стопове и фарове заради ония откачалки

Коментар

много е неприятно да те задърпат нещо за колата , да нзаеш че няма да я забравят колата щом са е стигало с изрази за роднини ..... по добре си я направи както трябва да е ( както каза колегата по горе ) пък и така поне и за напреде няма да имаш проблеми , ама все пак ти си знаеш а би ли показал как изглежда фиата
              ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
              Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
              Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

16в

снимки

Коментар

Изчакай да мине повечко време, за да те забравят. ГЛобата не е голяма, като закъснееш със срока. По-добре да си я платиш, отколкото да отидеш сега и пак да имаш проблеми. Иди след 3-4 месеца. На мен за закъснение от 4 ГОДИНИ ми сложиха глоба 40 лв. Но преди това си оправи колата - смени й стоповете поне. Защото сега ще намериш стопове, ще минеш, ще сложиш пак твоите, и утре ще те спре някой заядлив катаджия и ще те спре от движение заради тях. И пак неприятности, и пак ще търсиш стопове, за да я пуснеш в движение.Това е моето мнение.От друга страна - никъде в закона не е казано какви трябва да са светлините, когато са угасени. Казано е само какъв цвят трябва да светят. А те предполагам си светят оранжево и червено - така че имаш основания да спориш, но, това са само мои размисли. Успех!

Коментар

проблема е че колата не ми трябва да си я карам,след няколко дена ще дойде човек да я купи(капарирана е )и съм закъснял достатъчно с номерата (няколко месеца) и пак ми написаха фиш за 40лв,а майка ми преди мен и писаха за 20 лв при положение че нейното закъснение е с поне 6месеца повече от мойто.Изобщо в КАТ са немам думи,правят си каквото искат и те преценяват на външен вид и за глоби и за всичко.

Коментар

Working...
                    X