Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мъж мечта съм, обаче...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дундата ме притискаше много - за това. Не обичам да ме притискат.
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

blondi_74 написа:
      Така е Венци, съгласна съм с теб, лошо е когато човек живее в заблуда, но все някога му се отварят очите, ако сам не може другите му ги отварят.Няма нищо вечно.Хубаво клипче.nikki sixx вземи да си намериш една жена, която може да готви, да ти слага масата с ракията и да не ти дава БАН в останалите отношения
      Колежке,изглежда че до последно си вярвала в любовта... E,както каза ти няма нищо вечно. И все пак има една мисъл-"Любовта носи риск да не бъде споделена. Надеждата носи риск от разочарование. Но трябва да се рискува,защото най-големият риск в живота е да не рискуваш нищо." Та така или иначе нека не се отклоняваме от темата. Говорим главно за проблема на nikki_sixx,или т.e. жените спрямо мъжете си - постъпки,отношение,чувства и т.н.
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

Аз доколкото разбирам проблема на Ники е че няма в какво да се отрие. Щом става дума за оферти ... ами Ники дай 50 лева и се отъркай. Хем всеки път ще бъде нова.... явно по горе съм писал по съвсем друга тема ...

Коментар

nikki_sixx написа:
          От два дена си лягам и дори не я гушвам, нито позволявам тя да ме гушва, говоря си с нея проформа и... за кратко. Няма мили думички, няма целувки, няма усмивки, няма... нищо.Надявам се, че скоро ще има развръзка. М/у другото... спрях да мия чинии и да чистя в къщи - да потъваме в мизерия - боли ме пипера... и без това съм по над 12 часа на работа...
          С това такъв Ignore можеш да си докараш, че свят да ти се завие... Карай я по-внимателската!Най-добре иди да боднеш нещо чуждо, ама направи така, че милата да се усъмни. Никоя жена не иска да е №2
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

V.Vencislavov написа:
            blondi_74 написа:
            Така е Венци, съгласна съм с теб, лошо е когато човек живее в заблуда, но все някога му се отварят очите, ако сам не може другите му ги отварят.Няма нищо вечно.Хубаво клипче.nikki sixx вземи да си намериш една жена, която може да готви, да ти слага масата с ракията и да не ти дава БАН в останалите отношения
            Колежке,изглежда че до последно си вярвала в любовта... E,както каза ти няма нищо вечно. И все пак има една мисъл-"Любовта носи риск да не бъде споделена. Надеждата носи риск от разочарование. Но трябва да се рискува,защото най-големият риск в живота е да не рискуваш нищо." Та така или иначе нека не се отклоняваме от темата. Говорим главно за проблема на nikki_sixx,или т.e. жените спрямо мъжете си - постъпки,отношение,чувства и т.н.
            Венци, прав си ,вярвах до последно в нея и се опитах да си спася семейството и брака, но не успях.Защо си мисля,че ме разбра погрешно Нямах в пред вид някаква временна връзка с нещо преходящо, там няма емоции, но когато живееш с някой е нещо друго.nikki_sixx живее на семейни начала и много добре разбира за какво става дума, надявам се скоро да разберем резултата от експеримента му

Коментар

Working...
            X