Дундата ме притискаше много - за това. Не обичам да ме притискат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мъж мечта съм, обаче...
Collapse
X
-
blondi_74 написа:Така е Венци, съгласна съм с теб, лошо е когато човек живее в заблуда, но все някога му се отварят очите, ако сам не може другите му ги отварят.Няма нищо вечно.Хубаво клипче.nikki sixx вземи да си намериш една жена, която може да готви, да ти слага масата с ракията и да не ти дава БАН в останалите отношенияУважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
nikki_sixx написа:От два дена си лягам и дори не я гушвам, нито позволявам тя да ме гушва, говоря си с нея проформа и... за кратко. Няма мили думички, няма целувки, няма усмивки, няма... нищо.Надявам се, че скоро ще има развръзка. М/у другото... спрях да мия чинии и да чистя в къщи - да потъваме в мизерия - боли ме пипера... и без това съм по над 12 часа на работа...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
V.Vencislavov написа:blondi_74 написа:Така е Венци, съгласна съм с теб, лошо е когато човек живее в заблуда, но все някога му се отварят очите, ако сам не може другите му ги отварят.Няма нищо вечно.Хубаво клипче.nikki sixx вземи да си намериш една жена, която може да готви, да ти слага масата с ракията и да не ти дава БАН в останалите отношения
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар