Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мъж мечта съм, обаче...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sachma: A де! jenshen73: Ми сменяй я - вземай някоя на 14, знаеш ли колко време ще те държи... nikki_sixx: На жена ти й е писнало да прави секс с теб, може би има друга алтернатива, но най-вероятно няма, може би не й харесва или не й доставя същото удоволствие, и си намира извинения да не го прави. Може би някой неща, които засягат само нея, не вървят както тя иска, а образуваните нерви си ги изкарва на теб.... А може би не иска мъж-домакиня, а нещо по-различно... що не питаш?
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Ники, друже.....радвам се да те "видя" отново.Аз да споделя, че за сега всички недоразумения от всякакъв характер ги изчистваме точно на спалнята. За сега, обаче. Нататък незнам как ще е, но тъй като ние сме си все още пресни, пресни - скоро ще станат пет годинки заедно и общо взето сблъсъците са били точно два и то силно казано "сблъсъци". Жена ми е страшно добра и все още търпи говедото в мен.....Иначе и аз съм стоял БАНиран и то повече от година, но големия проблем не беше БАН-а, а факта, че проблема всъщност за мен не беше проблем. Нямах никакво желание, а и не мислих за това. Но тук отивам в една друга тема, която не ми се отваря а и май не е редно......По-близките ми тук знаят....

Коментар

приятелю случва се при всички мъже ,които изкарат повечко време с една жена!!! Просто на нея и омръзва и някак секса е изместен от сапунките и сълзливите филмчета-уви! Но и ти имаш своята вина-на една жена колкото повече и се угажда,тя повече ти се качва на главата-промени всичко . Спри да се правиш на домакиня,вечер си отвори една бира,заголи корема,тупай се по-него,гледай някой мач -изобщо дръж се като идиот и я игнорирай и абсолютно табу в леглото,а като излизаш за работа или където и да е,се гласи,оглеждай се,парфюми...абе четкай се,да се чуди за коя се токаш ако повдигне въпроса,отговаряй уклончиво и така! Накай я да ревнува и да се замисли кое е ваЖНО ЗА ТЕБ!
        ex.Мареа ТД100

Коментар

ele написа:
          sachma: A де! jenshen73: Ми сменяй я - вземай някоя на 14, знаеш ли колко време ще те държи... nikki_sixx: На жена ти й е писнало да прави секс с теб, може би има друга алтернатива, но най-вероятно няма, може би не й харесва или не й доставя същото удоволствие, и си намира извинения да не го прави. Може би някой неща, които засягат само нея, не вървят както тя иска, а образуваните нерви си ги изкарва на теб.... А може би не иска мъж-домакиня, а нещо по-различно... що не питаш?
          Хмм...ще се опитам по-кратко да преразкажа една персийска приказка: Двама приятели се задомили и няколко години не са се виждали.Срещнали се на един панаир и се разговорили за семeйния живот.Първия се заоплаквал:-Брате,писна ми вече!Жената гледа котка,ама проклета котка,дере ме,качва се по трапезата,спи между нас...Ужас!Погледнал го втория и казал:-Тя и мойта имаше котка,която беше проклета,ама аз още първата вечер и откъснах главата.От тогава жената ме гледа в очите!Прибрал се първия в къщи и от вратата:-Жено,махай тая котка от къщи! Женаму го погледнала и...толкова.Ядосал се мъжа,хванал котката и и откъснал главата!Жена му спокойно казала:-Късно е скъпи,трябваше първата нощ да го направиш!Утре ще си взема друга!!!Та така де.....извода всеки да си го направи....
          MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
          ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.

Коментар

Един виц и една народна мъжка мъдрост. Ако двете или едно от тях нарушават добрия тон, нека модератор да ги изтрие.Но и двете са доказани от 2х годишната ми семейна практика.Мъдростта.Жена ми и става мило, като я "споделя" с приятели. Оглежда се за нещо остро."Това, да евеш жена си в къщи е все едно да биеш вързано куче. Предизвикателството е същото."Вица:"Двама се срещат.Единия казал:-Друже ... жена ми май е умряла.-А, ’що бе ... нещо със секса ли?-Не, не. Той секса си е същия, ама пране се понасъбра."
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

Всичко идва от това, че както няма приятелство между вълка и агнето, така е невъзможно и приятелството между жената и мъжа. Жените са вълци .
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Snake e прав и там се крие парадокса. В написаното от негоМъжът е ловец [по природа], а не плячка. Или поне така трябва да бъде [IMHO].И в момента, когато се превърне [или се опитат да го превърнат] в плячка, идват проблемите.Затова ... бъдете ловци. Ще имате семейни неприятности, но ще ви обичат. Всички обичат ловците. Най-вече плячката.
                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                www.cyxap.com

Коментар

Ники, и аз се радвам да те "видя" отново Извода, до който съм достигнал, е че една жена подивява като мине 30-те. Защо се случва това нека жените да кажат.На няколко пъти получавам интересни предложения от сорта на "Е, какво толкова? Нито ти не си ми в къщата, нито аз в твоята. Виждаме се от време на време, правим секс и толкова..." Всъщност положението не е толкова трагично
                  Alfa 159 SW 2.4 Ti
                  Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                  "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

не можах да разбера нито вица за котката, нито агнето и вълка. Не мога и да разбера разни банове и подобни - все пак двама се събират доброволно да живеят заедно. Не мога и да разбера дребнавостта на някои хора - (от личен опит) "ако ти си вземеш отпуск, а аз не мога, да не мислиш, че ще ходиш на почивка. Ако за мен няма почивка, и за теб няма! За мен няма никакви прадокси, никакви ловци и никакви плячки - има хора, които, като не могат да се разберат като възрастни, започват да си въобразяват разни неща, което не носят полза на никоя от страните. А шамарите са си чиста проба комплексарщина и резултатът е опропастяване на един или повече животи.

Коментар

ele написа:
                      не можах да разбера нито вица за котката, нито агнето и вълка. Не мога и да разбера разни банове и подобни - все пак двама се събират доброволно да живеят заедно. Не мога и да разбера дребнавостта на някои хора - (от личен опит) "ако ти си вземеш отпуск, а аз не мога, да не мислиш, че ще ходиш на почивка. Ако за мен няма почивка, и за теб няма! За мен няма никакви прадокси, никакви ловци и никакви плячки - има хора, които, като не могат да се разберат като възрастни, започват да си въобразяват разни неща, което не носят полза на никоя от страните. А шамарите са си чиста проба комплексарщина и резултатът е опропастяване на един или повече животи.
                      Еле, това за котката не беше виц, а древна персийска мъдрост!!!Има лека разлика.И това, че си имала късмета да се родиш във време и общество, в което жената се смята за човек, не означава, че винаги е било така.Разбира се, аз не одобрявам нито късането на главата на котката (в буквалния смисъл), нито шамаросването, нито приказката за агнето и вълка.У нас всичко е равноправие, само дето когато на мен ми се "прииска", почти винаги получавам отказ, а когато на нея й се прииска - 100% получава това, което иска Ама...кво да се прави. Нали знаеш, че областите в мъжкия и женския мозък, които отговарят за секса се различават по размер стотици пъти?

Коментар

Момчета какви са тези жени, мен не ме оставят на мира искат по няколко пъти на вечер. Даже вече започнах да си измислям къде да се дяна да си почина малко
                        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Immortal: Общества, които пребиват хора до смърт с камъни, в които бащи убиват децата си за това, че са се целунали, не могат да спечелят и никога няма да спечелят уважението ми. Имам доста познати, които са точно персиици и не е истина какви истории са ми разказвали. Аз не живея в миналото и не ме интересуват подобни идиотски истории. Аз живея сега и не ме интересува как прадядо ми си е решавам семейните проблеми със сопата. Разликата виждаш ли я? Е тя като си поиска на теб да не би да ти е лошо или те е яд? А колкото до мозъка - и като не са еднакви да се избием ли или да се опитаме да се разберем????

Коментар

noriaga написа:
                            Момчета какви са тези жени, мен не ме оставят на мира искат по няколко пъти на вечер. Даже вече започнах да си измислям къде да се дяна да си почина малко
                            И при нас беше така в началото, ама ще те питаме пак след 5-6 години (в моя случай - 12)

Коментар

еййййй, тази ele значи, нема къде да я пипнеш навсякъде е актуална, всичко знае, във всяка област има опит! щом и персиици познава......по темата: всичко е до разнообразието в семейния живот, няма ли го нема оправия! Жената недоволна нон стоп пък мъжът, гледа да и угоди нон стоп за да нема проблеми....., но както някой по-горе написа, жените не искат от нас перачо, гладачи, готвачи...., искат мъж, който всеки ден да я изненада с нещо, всеки ден да е нежен и любящ, всеки ден да забавен (така, както когато са се запознали), всеки ден да е този мъж, в който някога се е влюбила и избрала да му се отдаде за цял живот. Естествено не го получава и започва нашето оплакване, жената така, жената онака. Замислете се жените, когато им е било хубаво с вас и са летяли в облаците, защото са с вас, нито сте готвили, нито сте чистили, а понеже и на вас ви е било страхотно сте гледали да ги изненадате, впечатлявате, да ги правите щасливи всеки ден. Сега правите ли го ? Не! Прибирате се и лягате или готвите, или чистите, ами я се приберете 3 пъти в семицата с по едно цвете, мъничко, с един шоколад, гушнете жената и и кажете колко много я обичате да видите, как светят очите и (след 5,10, 15 години с вас).Айде успех, че на тази тема мога дисертация да защитя !
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                                ...ами я се приберете 3 пъти в семицата с по едно цвете...
                                Ти луд ли си?Аз веднъж пробвах, на един 8-ми март купих една ярко червена роза - първият й въпрос беше колко пари съм дал за розата, а като разбра отговора ме изплющя со все бодлите на розата по главата... повече цвете от мене не е видяла и няма да види. Общо взето, повечето днешни жени не са ония романтици, които ни се иска да бъдат.Материалистки са до мозъка на костите си...А имаше времена, когато свалях мацките като им разказвах легендите за съзвездията по небето...Сега само гледат колко ти е голям портфейла и какво има в него, каква кола караш (ние с ФИАТи и Ланчи къде сме тръгнали?!?), в кой бар ще я заведеш... Наблюдения имам просто, не че свалям мадами през последните 12 години Говоря си тука само...

Коментар

Working...
                                X