nikki_sixx написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мъж мечта съм, обаче...
Collapse
X
-
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
-
Irka_fihi написа:Дидо, слагаш всички жени под един знаменател, което мен лично, ме дразни много! Това,че ти все попадаш на материалистки, не означава,че всички са такива!
Коментар
-
trace написа:nikki_sixx написа:trace написа:Вариант е. Не само когато не дава.Ама не и т’ва за магистралните, пък ако ще и по 5лв. да са.Хвани си някоя читава, отегчени жени болBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Immortal написа:Irka_fihi написа:Дидо, слагаш всички жени под един знаменател, което мен лично, ме дразни много! Това,че ти все попадаш на материалистки, не означава,че всички са такива!
Коментар
-
blagun написа:А какво си правил там, ако не е тайна? Бил си "мадам" на клуба или ......Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Четох и пак ме провокирахте да пиша ... въпреки че нещо гледам да ги избягвам тези теми...Преди доста време попаднах на една мисъл която според мен най добре описва любовта:When love is not madness, it is not love (Когато любовта не е лудост, това не е любов)Ако вземем да мерим кой колко и какво дал, кой колко и къде сбъркал, кой повече обичал - че то къде отиде любовта ...Почне ли да се оценява любовта - край с нея ...
Коментар
-
Оффф, бееееее...Дидо, друга простотия беше написал - че ако направим нещо, го правим за себе си...?По-скоро има мъже,които направят някакъв жест за жена си и се надяват да бъдат възнаградени! И Трейс и той - ще правя театър, за да ме ревнувал, видите ли? Глупости на търкалета - ако на мен някой почне да ми ги върти тия номера - смятай,че ги връщам двойно!Илко, принципно си прав, баце, ама когато осъзнаваш,че те използват, това вече не е любов, а отива към мазохизъм!Колкото до чуждото и до кръшкането - ми аз не ги разбирам тия работи ( и това не го пиша, щото мъжът ми чете ).Като ти е готино с един човек, къде се вреш другаде? Хубаво, разбирам хората,които са 15-20 години заедно, така по мога да го приема, ама има мъже, дето чуждото все им е по-сладко, даже и да са заедно от няколко месеца! Офф, к’во още щях да пиша?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
"Или по-скоро, те са те заобикаляли заради скъсания джоб. "Ха ха ха! Абсолютно! Илко, според мен любовта е истинска, само когато е двупосочна, т.е. споделена. Ама точно на теб няма да ти го обяснявам. И си по-голям, и повече опит имаш в тези неща - и хубав, и лош, за съжаление Винаги съм си представял истинската любов в две фази, така:1 фаза (начална): двама млади се целуват край морето през нощта и се наслаждават на лунната пътека;2 фаза (финална): двама възрастни седят на шезлонги край плажа и се наслаждават на залеза на слънцето.
Коментар
-
Ирка, каква двупосочна любов?Ами ако в един момент се окаже не само че е била еднопосочна, ами че и човека с когото си бил не му е пукало за теб, и в момента в който се обърнеш ти забива ножа и те копае пред приятелите ти?Хайде вярвай след това ако можеш, аз не можах.Истинските думи са доверие и приятелство.Любов има само в приказките и в собствените ни фантазии.
Коментар
-
Истинските неща наистина се усещат а не могат да се видят. Лошото е когато човек не си е отворил очите и живее в заблуда! Знам че, в тази тема не му е мястото на това клипче за което моля да ме извините ,но доста неща казва за любовта... www.vbox7.com/play:4b66d38bУважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
Така е Венци, съгласна съм с теб, лошо е когато човек живее в заблуда, но все някога му се отварят очите, ако сам не може другите му ги отварят.Няма нищо вечно.Хубаво клипче.nikki sixx вземи да си намериш една жена, която може да готви, да ти слага масата с ракията и да не ти дава БАН в останалите отношения
Коментар
-
blondi_74 написа:nikki sixx вземи да си намериш една жена, която може да готви, да ти слага масата с ракията и да не ти дава БАН в останалите отношенияТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар