Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Регистрация в КАТ София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Регистрация в КАТ София

Предстои ми смяна на номерата. Какви документи ще ми искат в кат, регистрирана е В БГ, имам белешките за платен данък за 2008 и 2009, но за 2010 нямам но е платен ще има ли проблем. Някой скоро ако е минавал да помогне

За 2010 няма да ти трябва данъка ... просто трябва ти да го платиш после ... Документите ще искат тези на колата и каквото ти даде нотариуса
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

ok мерси, а за гражданстака след като я регистрирам ще се изважда допълнение към полицата

Коментар

за регистрация ти в КАТ са ти необходими, големия талон, малкия, ГО, преглед, платени данъци за миналата година, договор за покупко-продажба! Успех !
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Само че прегледа ми е изтекъл преди няколко дни

Коментар

toivo88 написа:
            Само че прегледа ми е изтекъл преди няколко дни
            не съм сигурен, но мисля, че няма да е проблем за няколко дни, там на място ще направиш новия
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Oks мерси

Коментар

kosta написа:
                за регистрация ти в КАТ са ти необходими, големия талон, малкия, ГО, преглед, платени данъци за миналата година, договор за покупко-продажба! Успех !
                +1 цял свободен ден. :D
                1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Не ходи сутрин, това ми е съвета .... А за прегледа ... грижи няма да имаш ... там ш’та прегледат :D
                  Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                    Не ходи сутрин, това ми е съвета .... А за прегледа ... грижи няма да имаш ... там ш’та прегледат :D
                    Грешиш, на коли с БG регистрация не правят преглед и не дават стикер.Онова в кат когато дават талонче се води първоначален технически преглед.И има голяма вероятност служителката преди каналите да ти го поиска.Данък не искат, поне на мен не са ми искали при пререгистрация вече на няколо коли.
                    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                    FIAT БРАВО 1.2 16v
                    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Документите, които ти трябват - от официалната страница на КАТ: http://www.kat.mvr.bg/RegDoc.htm

Коментар

Точка 3. Квитанция за платена такса МПС;ти гарантирам, че няма да ти я поискат.За гражданската - отиваш там където е правена (може да става и просто в офис на същата ЗК)и ти правят анекс, допълнение или както там се води. За 5 мин. е ра6ота.И не знам защо цял ден ще се 6ави там, не знам точно в момента как е положението, но повече от 2 часа не съм стоял там.И ако не знаеш на кое гише да отидеш, какво да правиш - отпред има 6ая народ дето срещу скромно заплащане ще те ориентират. Аз като регистрирах Алфата, дойде някакъв дядо и ми показа всичко, накрая го питах какво да му дам, човека не ми иска и 1 стотинка. Аз естествено си му дадох, ама ме изненада де.
                        Ex Fiat 126P
                        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS
                        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
                        X