Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов член на семейството :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нов член на семейството :)

След дълги спорове , разговори и убеждения склоних баща ми да се откаже от фенските коли ( бивш собственик на Пежо 605) , и днес най- сетне склони да вземе ФИАТ . Резултата е тази красавица отдолу която е паркирана зад мойта
    Fiat Stilo JTD ....sold
    Volvo C 70 ....

Честито и безаварийно П.П.Само за протокла, мисля, че Пежо "605" е по-класен автомобил от "Мареа", особено последните "605"-ци

Коментар

Kuku написа:
      Честито и безаварийно П.П.Само за протокла, мисля, че Пежо "605" е по-класен автомобил от "Мареа", особено последните "605"-ци
      и то много.иначе честито със здраве ....
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

поостаря 605-ка и му беше време вече .
        Fiat Stilo JTD ....sold
        Volvo C 70 ....

Коментар

Честито. Но един приятел има МАРЕА и реве съл сълзи от нея, двигателя се прееба, окачване всичко. Може и да не случил на кола незнам. Аз имам Брава и не съм имал ядове досега с нея :D

--------------------

Коментар

Ха да е честита!Колицата е много яка!Кефи ме как и седи черното,незнам дали за джамовете отзад няма да има ядове с полицията?

Коментар

rymbym написа:
              Ха да е честита!Колицата е много яка!Кефи ме как и седи черното,незнам дали за джамовете отзад няма да има ядове с полицията?
              Благодаря ви за пожеланията. Цвета всъщност е тъмно зелен металик , отностно джамовете ...незнам , до сега е карана в бг и ако е имало проблем едва ли щяха да я държат с фолио още.
              Честито. Но един приятел има МАРЕА и реве съл сълзи от нея, двигателя се прееба, окачване всичко. Може и да не случил на кола незнам. Аз имам Брава и не съм имал ядове досега с нея
              ами всичко е божа работа , дано се окаже читава тази.
              Fiat Stilo JTD ....sold
              Volvo C 70 ....

Коментар

Working...
              X