Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купих си ново фиатче 182B2.000

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купих си ново фиатче 182B2.000

За пореден път не изневерих на марката и ще се возя отново на фиат браво 1.2 16v 99 та година Даже на цвят е същото като картинката Вози супер готино и набира по бързо от старата каруца TD100Имаше малко проблеми с документите но вече всичко е на 6.Волана му изобщо не е изтъркан и акумулатора му е оригиналния.Дали е възможно да е на 125000 км?П.С. Купих го за 1190 лв с леко пукната предна броня.
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

:D Честито! Много безаварийни километри ти желая! То за тези пари направо подарък си си направил. От малкото, което си показал изглежда много добре. Ако няма и "вътрешни болести"- покупката е чудесна. Няма да се двоумиш и направо за тунинг броня, щом оригиналната е леко пукната. :D

Коментар

Да ти е честито и със здраве да си го караш :D
      FIAT Marea ex
      FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Колега, честито за автомобила! Дано да те радва и да не ти създава ядове. Имал си сериозен проблем с ТД100-цата, щом смяташ че това 1.2 набира повече или по-бързо. А има и климатик...

Коментар

ogi28b написа:
          Колега, честито за автомобила! Дано да те радва и да не ти създава ядове. Имал си сериозен проблем с ТД100-цата, щом смяташ че това 1.2 набира повече или по-бързо. А има и климатик...
          Не знам дали беше дефектна ама докато стигне 2000 оборота беше по зле , пък и беше мареа тежка като слон.Бравото създава някакво усещане че набира с лекотаСега ми се иска това 1.2 да не дава по голям разход от ТД100 на мареа.А за предната броня се чудя дали да я оправя или да си намеря нова ама оригинална сребриста. Не си падам по разни тунинг пласмаси.Някой има ли представа това радио дето се вижда на снимката дали ще ми иска код ако му откача акумулатора? Че на мареата искаше ама беше друг модел.
          FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Колега, честито за автомобила!
            Виж бейби не сме глупаци,
            ние сме отбор от здравеняци.
            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

честито и много безаварийни с него
              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Честито за новия стар автомобил. Ти май доста често ги сменяш тези Фиати.

Коментар

Пфу да се.... Новия ми фиат се опитва да ме ядоса.Тръгна ми на карък с тая кола от първата вечер в 10.30 вечертаСветеше лампата за горивото но имаше още едно деление и на един светофар ми угасна.Половин километър бутане и после цирк с една патрулка ме добута до OMV.Никога не вярвайте бензиномера.
                  FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Браво за Бравото! Честито и безаварийно!

Коментар

Честито колега ,със здраве да го караш и много безаварийни километри да навъртиш.
                      Уважавам тези,които ме уважават!
                      Clube do Marea!

Коментар

Аз имам Brava със същия касетофон, код не ми е искал, а съм откачал акумулатора.Но не искам да те подвеждам, нека и някой друг да отговори."На лампа" съм карал поне 50 километра и не ми е гаснела колата [Brava, 1.6 16v, 103hp].Извън града ми гори ... да кажем 6.5/100, да не кажа 6.2/100. При скорост между 90 и 130 км/ч.Градско не знам, не съм я засичал, но при всички случаи под 10/100.Иначе, честито, със здраве да си я караш, безаварийни километри ти желая.
                        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                        www.cyxap.com

Коментар

Радиото е модел 182 М. То със сигурност има код, който може да се изключи като функция. Дали е изключен - не се знае, но може да се провери. В сервизното ръководство на автомобила е описано как да стане това. Но ако не е изключен - ще ти го поиска. Ако закъсаш - имам един резервен такъв модел, който е с изключен код, но те съветвам задължително да потърсиш от по-добрите касетофони - 182 H2/4 , освен че са 4-канални, имат възможност за управление на плеър, сигурно знаеш, а пък самия 182 Х4 е със СД. Този 182 М е двуканален. Може да поддържа и 4 канала, но намалява значително предната линия, за да ти изкара нещо отзад. Малко се отклонихме, хубаво е тези въпроси да си ги коментираме в друг раздел, за да са дпстъпни и за други колеги. Успех.

Коментар

Здравей колега,честито и от мен със здраве да си го караш и много безаварийни километри ти желая с него.
                            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Честито колега.Направил си правилен избор от всяка гледна точка.Мотора 1.2 е читав и поврътлив в повечето случаи.Дано не излезе нещо непредвидвно,Успех.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                              X