Ако някой колега има желание и време - бих помолил да види една кола:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...f1=detailsОт нашата марка е, от добре познатите двигатели Искам да знам вярно ли е написаното в обявата и струва ли си да дойда до Бургас за нея. Колата е за баща ми, но ... се убедих, че по-добре Фиат, че да не ме е яд... Та почерпката и възстановяването на финансите за гориво и GSM са от мен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба към някой колега от Бургас
Collapse
Заключена тема
X
X
-
gamma написа:Мога да ида да я погледна, но нищо не хФащам от дизели... И все пак, ако друг не се навие ща я огледамFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Добре де, то голямо фащане на JTD-то не е нужно, но все си мисля, че имаме поне един колега в Бургас, който има диагностика под ръка Колата на снимката не е тази която се продава. Мен ме интересува до колко изобщо отговаря на обявата, щото пише големи неща + печка.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Добре де, то голямо фащане на JTD-то не е нужно, но все си мисля, че имаме поне един колега в Бургас, който има диагностика под ръка Колата на снимката не е тази която се продава. Мен ме интересува до колко изобщо отговаря на обявата, щото пише големи неща + печка.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Специални благодарности на колегата z_sutrov и понеже знам, че благодарности не се пият - когато се видим ще си получи почерпката. Разбрах, че и още един колега е бил на огледа днес - благодарност и към него. Текущо темата остава в посока заключване. Работата е приключена остава пиенето!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар