Емо ще ти пиша тук че незнам къде да я пусна темата а и няма смисъл да я пускам за няколко дена става въперос при подаване на газта на скорост и отнемане да речем на 2-ра це чува "чукане на метал " дали е каре ???иначе на дълго по баира за змейово натискам 150 не мърда ама при газ и отнемане го има ??от какво може да е предложи сервиз че така ме е страх а и ми :"предстой пътуване на дълго"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (част 2 архив)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:VIN написа:Теб кат та знам кви риби хващаш де да знам .......... къде ще е рибилова???Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
VIN написа:emzo написа:vaskoni_1980 написа:ти си много смел бе гледам в софия се мяташ да ходиш да няма от някъде "нафта на черно "ако има свиркай 1 тон за менF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
VIN написа:Има едно водоемче тука на 6км. от Казанлък много шарани вадили но не съм ходил, 5лв. на човек се плаща а шарана не знам колко му е килото но не е задължително да го взимашДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
emzo написа:Ако е вътрешно каре ще тресе като намачкаш с тежкия си крак.Външните карета при завои тракаха.Май като завиваш на дясно се обажда лявото каре и обратно ама не знам, не ми се е скапвало засега.пу пу пу да не ме чуе дизел дяволаДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:VIN написа:Има едно водоемче тука на 6км. от Казанлък много шарани вадили но не съм ходил, 5лв. на човек се плаща а шарана не знам колко му е килото но не е задължително да го взимаш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар