Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (част 2 архив)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Емо ще ти пиша тук че незнам къде да я пусна темата а и няма смисъл да я пускам за няколко дена става въперос при подаване на газта на скорост и отнемане да речем на 2-ра це чува "чукане на метал " дали е каре ???иначе на дълго по баира за змейово натискам 150 не мърда ама при газ и отнемане го има ??от какво може да е предложи сервиз че така ме е страх а и ми :"предстой пътуване на дълго"
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

VIN написа:
      Теб кат та знам кви риби хващаш де да знам .......... къде ще е рибилова???
      ШШШш алоу, малкия .... забирам комшото и ти показвам как се лови риба.Ама не знам терените из Казанлъшко, затва предлагам Ягодовските пресевни
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        vaskoni_1980 написа:
        ти си много смел бе гледам в софия се мяташ да ходиш да няма от някъде "нафта на черно "ако има свиркай 1 тон за мен
        Обърках темите бе отворко.Намерих си жена с много нули в сметката и голям гараж с немски возила
        А пред нулите други чифри има ли???

Коментар

Васко на тампон на носач ми звучи.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            VIN написа:
            Теб кат та знам кви риби хващаш де да знам .......... къде ще е рибилова???
            ШШШш алоу, малкия .... забирам комшото и ти показвам как се лови риба.Ама не знам терените из Казанлъшко, затва предлагам Ягодовските пресевни
            неееееееее На Зимница кълве повече ако искаш само се обади утре нощна поинеделник и вторник почивка

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

VIN написа:
              emzo написа:
              vaskoni_1980 написа:
              ти си много смел бе гледам в софия се мяташ да ходиш да няма от някъде "нафта на черно "ако има свиркай 1 тон за мен
              Обърках темите бе отворко.Намерих си жена с много нули в сметката и голям гараж с немски возила
              А пред нулите други чифри има ли???
              Туше, гаден Наско
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Събота и Неделя бе, аз работя другите дни.Ама и отпуска имам бая
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  заплашиха ме че е каре ама аз каретата външни вътрешни преди 2 месеца ги смених освен да е тампон Е...и удара е бил а аз си мислех само картер

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Има едно водоемче тука на 6км. от Казанлък много шарани вадили но не съм ходил, 5лв. на човек се плаща а шарана не знам колко му е килото но не е задължително да го взимаш

Коментар

emzo написа:
                      Аз предлагам утре на загорка за шаран да пробваме какво чука

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Ако е вътрешно каре ще тресе като намачкаш с тежкия си крак.Външните карета при завои тракаха.Май като завиваш на дясно се обажда лявото каре и обратно ама не знам, не ми се е скапвало засега.пу пу пу да не ме чуе дизел дявола
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

VIN написа:
                          Има едно водоемче тука на 6км. от Казанлък много шарани вадили но не съм ходил, 5лв. на човек се плаща а шарана не знам колко му е килото но не е задължително да го взимаш
                          Да бе писна ми от тези платените искам да си ловя пезплатно все пак не съм бракониер плащам си членска карта и билет (разрешително ) за риболов

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Наско, пари за глупости не даваме, тва все едно от магазина да си купя риба
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              Ако е вътрешно каре ще тресе като намачкаш с тежкия си крак.Външните карета при завои тракаха.Май като завиваш на дясно се обажда лявото каре и обратно ама не знам, не ми се е скапвало засега.пу пу пу да не ме чуе дизел дявола
                              не те е чул това е при изправено полочение наволана я предложи сервиз

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                                VIN написа:
                                Да бе писна ми от тези платените искам да си ловя пезплатно все пак не съм бракониер плащам си членска карта и билет (разрешително ) за риболов
                                Ами ние дет нямаме, кво да праим? Аз веднъж в годината ходя по евтино ми идва да си платя на водоема

Коментар

Working...
                                X