Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (част 2 архив)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

въх ти си като наставник утре съм почивка затова се мотая

Коментар

floks написа:
      въх ти си като наставник утре съм почивка затова се мотая
      Наясно съм, че мислиш детето и затуй не ти се спи! Ма все едно не съм си го помислил! Аз да взема да се тръшкам вече, че ще ударя чело в клавиатурата вече!

Коментар

и аз ще лягам, той, кой го знае кога ще се донесе, а за заминаването има време по натам ще го мисля като стане времехайде лека нощ от мен

Коментар

Благодаря! Лека и спокойна вечер на теб и на целийо форум!

Коментар

Коментар

Честна Чавдарска (щото Пионерче не можах да стана), следващата ми кола няма да е фиат !
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                Честна Чавдарска (щото Пионерче не можах да стана), следващата ми кола няма да е фиат !
                Защо така?
                Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
                Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

emzo написа:
                  ти наи добре си стегни една 15-16 годишна (браво -брава -марея) и махаи тея скъпи коли че пак ще съжаляваш после
                  ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                  ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
                    emzo написа:
                    ти наи добре си стегни една 15-16 годишна (браво -брава -марея) и махаи тея скъпи коли че пак ще съжаляваш после
                    Той си беше стегнал бравото,ама да го пита човек що го продаде !
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

И тая ще стегна бе - Васко т’ва чака - хваля се Eй тва било спам темата, можело без - хваля се
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Princo написа:
                        eh4ev07 написа:
                        emzo написа:
                        Той си беше стегнал бравото,ама да го пита човек що го продаде !
                        да зарадва някои друг
                        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Princo майна, много мрачна смимка бе малчо.Нямаш ли някоя по така .... съншайн ?
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            Princo майна, много мрачна смимка бе малчо.Нямаш ли някоя по така .... съншайн ?
                            Тц,тва бяха единствените снимки,които му напрайх.Беше точно преди да го продадеш,искаше да му напрайм фотосесия,ама времето беше мрачно.Даже после,като отидохме на Колена,валеше дъжд и снимахме само вътре !
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ама сега до мен едно такова и виждам предимствата на Стилото, за недостатъците няма да говорим, че няма да ми стигне поста
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

няма пълно щастие-нали?

Коментар

Working...
                                X