Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (част 2 архив)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Роси, супер е

Коментар

Ахам, аз затуй си го копирах без да питам, дали може. Много ясно,че няма да може. Yellow_Flash_Colorz_PDT_31

Коментар

спира в различни пози абе нещо изтрещявам напоследакБат Живко

Коментар

Да, да, да, да! Прави го - харесва ми!

Коментар

Живко, кажи как е във Варна, като гледам съветите ти за смяна на съединител стигат чак до София

Коментар

Хахахаха, че и отатък София отиват съветите за съединител. Ми как да е във Варна - както обикновено - купони, софри, гаджета, пиячки и... ми тез трите неща - такива необходимости за ежедневието!

Коментар

бат Живко е опасен, но както даваш съвети прати някой да ги изпълнява

Коментар

Опасен съм наистина, като остър завой съм опасен. Днес давах наставления за съединителя и по телефона даже. Вие какво ми правите? Както обикновено - нищо ли?

Коментар

аха работиш с телефон, трябва да видим на другия колко импулса на минута му е таксувано

Коментар

моя син ме изненада, може да замине за Австрия пролетта та нещо ми се объркаха сметките -но до тогава има време после ще го мисля

Коментар

Ейййй, ама женска му работа, значи - кво значение имат импулсите! Форумските взаимоотношения са важни. Сплотяване на колектива.

Коментар

абе кажи си направо, втора работа -импулсен телефон

Коментар

Всъщност... Глупости си мисля - нищо общо! Не ми е импулсен телефона или поне не съм забелязал да е импулсивен!

Коментар

ти почивка ли си утре бат Живко?

Коментар

Нем - на работа съм. В тоя криза какъв почивка! Абе ти що не си легнала още - 1 часа посред нощИте е!

Коментар

Working...
                                X