Има едно водоемче тука на 6км. от Казанлък много шарани вадили но не съм ходил, 5лв. на човек се плаща а шарана не знам колко му е килото но не е задължително да го взимаш
Да бе писна ми от тези платените искам да си ловя пезплатно все пак не съм бракониер плащам си членска карта и билет (разрешително ) за риболов
Ами ние дет нямаме, кво да праим? Аз веднъж в годината ходя по евтино ми идва да си платя на водоема
ми плащайте си бе а ти ен се пери къде ходиш ами покажи какво ловиш ако нямаш какво да покажеш глоба не да ми свиркаш покръстовищата ами дай казанлъшки понички
Поничкииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии .Лека спамери, лягам, че ще ходя с един приятел да му търсим кола утре на пазаря в Димитровград.Викам му дай 20 бона и взимай мойта ама не му увира кратуната
На сервиз ходих само за смяна на съединител, но следващия път сам ще си го сменям, пък и ти ще помагаш.Майтапа на страни ама не знам сервиз дето да бачка утре
На сервиз ходих само за смяна на съединител, но следващия път сам ще си го сменям, пък и ти ще помагаш.Майтапа на страни ама не знам сервиз дето да бачка утре
Коментар