Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (част 2 архив)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За кво ти е сервиз, сваляй гумите и гледай носачите.Другия вариант е , поне при ЖТД има един пиклив тампон на ск.кутия ама едва ли ша е той
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

VIN написа:
      vaskoni_1980 написа:
      VIN написа:
      Има едно водоемче тука на 6км. от Казанлък много шарани вадили но не съм ходил, 5лв. на човек се плаща а шарана не знам колко му е килото но не е задължително да го взимаш
      Да бе писна ми от тези платените искам да си ловя пезплатно все пак не съм бракониер плащам си членска карта и билет (разрешително ) за риболов
      Ами ние дет нямаме, кво да праим? Аз веднъж в годината ходя по евтино ми идва да си платя на водоема
      ми плащайте си бе а ти ен се пери къде ходиш ами покажи какво ловиш ако нямаш какво да покажеш глоба не да ми свиркаш покръстовищата ами дай казанлъшки понички
      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Васко като подаваш и отпускаш газта скоростния лост мести ли се напред и назад, мърда ли???

Коментар

emzo написа:
          За кво ти е сервиз, сваляй гумите и гледай носачите.Другия вариант е , поне при ЖТД има един пиклив тампон на ск.кутия ама едва ли ша е той
          ами пъро нямам време второ несъм ЖТД и трето незнам какво да гледам

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

VIN написа:
            Васко като подаваш и отпускаш газта скоростния лост мести ли се напред и назад, мърда ли???
            преди да ударя картера да сега не

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Поничкииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии .Лека спамери, лягам, че ще ходя с един приятел да му търсим кола утре на пазаря в Димитровград.Викам му дай 20 бона и взимай мойта ама не му увира кратуната
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

На сервиз ходих само за смяна на съединител, но следващия път сам ще си го сменям, пък и ти ще помагаш.Майтапа на страни ама не знам сервиз дето да бачка утре
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аиде лека и от мен, и отивай да оправиш на Васко колата и после тука на поничкиииииииииииииииии

Коментар

за сряда и четвътък става въперос П.п честита победа над китайците Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 на волейболл

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

emzo написа:
                      На сервиз ходих само за смяна на съединител, но следващия път сам ще си го сменям, пък и ти ще помагаш.Майтапа на страни ама не знам сервиз дето да бачка утре
                      аз ще помагам за твоя и после ще сменим моя

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

добър вечеруловихте ли риба? айде давайте я насам за десерт и понички не отказвам :D

Коментар

Ееееееее Роси много си далеч

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 какво да направя? да се преместя по близко ли?

Коментар

floks написа:
                              Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 какво да направя? да се преместя по близко ли?
                              Aми да вземи си един шаран от магазина че ако се надяваш на нас..........аз риба рядко хващам

Коментар

шаран не обичам, но понички те ги обичам :D да се надяваме на другите може да ни почерпят с рибка

Коментар

Working...
                                X