Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Един въпрос за акт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Един въпрос за акт

Писха ми акт наскоро за говорене по телефона Та въпроса ми е след като минат тези 20-30 дни пращат ли ми постановление по пощата или нещо друго?
    Bravo 1.6 16v

Отиваш в КАТ и си вземаш наказателното постановление.С него може да караш още един месец.
    Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Мерси Значи да не ги чакам по пощата
      Bravo 1.6 16v

Коментар

bicho1976 написа:
        Отиваш в КАТ и си вземаш наказателното постановление.С него може да караш още един месец.
        Мисля, че като излезне НП трябва да го платиш и да си вземеш талона , а докато излезне си караш с акта. Ако не е излезнало НП от КАТ ти го удължават.
        681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Като остават 1-2 дена от изтичането на акта отиваш ти бият 1 печат с малко ръкопис от служителите и си караш докато не ти е готов да си земеш талона.... а общо взето като идеш за печата те ти казват ... след 2-3 месеца или колкото там. Поне така е в Кат София област

Коментар

Отиваш да си взимаш постановлението от Кат. Там си плащаш глобата и тогава ти връщат талона. По мои наблюдения е чист късмет за 30 дни да ти излезе постановлението... така, че към 30-тия ден се приготви само да ти ударят печат и да ти продължат акта с още месец...
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
            X