Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бензина....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бензина....

Абе колеги кво стана с тоя бензин бе почти 1.90 е То вече не се издържа Някой знае ли ше пада ли или занапред само ще се покачва,без да пада?
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Е то същата цигания е и с дизела. В момента единственото което ме радва, че е икономична колата.. но и трябва да се уча да карам и още по-икономично.. няма как
    FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Ами незнам дали сте запознати,но на 17.04.06 изтече споразумението което беше подписано между ЛукОйл и правителството да не се повишава цената на бензина.Точно в 00.00 на 18.04.06 ЛукОйл повиши цените и така през ден два се вдига цената с 1-2 ст. Еми просто ни прее...а за пореден път.
      COUPE 1.8 16V
      Volvo XC90 T6

Коментар

А газта дали ше поскъпва?
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

тия с газ в момента са на страшна далавера добре,че Уното харчи колкото скутерче,иначе незнам и аз как ще се оправям

Коментар

Всеки литър метан газ и изгоряло олио е пирон в ковчега на мръсните евреи!! Помнете ми думата ,че до лятото литър нафта ще е 2 лв!!!!!!!!...За съжаление!АЛТЕРНАТИВНИТЕ ГОРИВА ТОВА Е ИЗХОДЪТ!
            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
              Всеки литър метан газ и изгоряло олио е пирон в ковчега на мръсните евреи!! Помнете ми думата ,че до лятото литър нафта ще е 2 лв!!!!!!!!...За съжаление!АЛТЕРНАТИВНИТЕ ГОРИВА ТОВА Е ИЗХОДЪТ!
              Абе колкото и малко да харчи един дизел, баси мамата, нафтата вече е 1,90 лв, биодизела е 1,67 лв.Газта е 0,84 лв. Аре нема нужда. В момента карам на продължителен тест една чисто новичка Дачия 1,5 dCi, (с двигателя на Рено Меган), харчи 6,5-7 нафта на градско при средно кротко каране с климатик, това са ~13 лв на 100 баси(12 лв на 100 с биодизел). Капата - 150 бензинови коньове върви като змей с 12-13 литра газ на градско, това е ~10 лева/100 км Както се сещате, двете коли като возия и екстри хич не могат да се сравняват.Аре нема нужда хем да ми трака, хем да не върви, хем да ми стяга в раменете, хем да е по-скъпо.
              Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

sehnsucht написа:
                тия с газ в момента са на страшна далавера добре,че Уното харчи колкото скутерче,иначе незнам и аз как ще се оправям
                Така е :D :D
                Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Айде пак почнахме да си мерим пишките.. Те ще вдигнат цените на бензина 2но, а на газта ще им го простят... да бе да.Нали се сещате, че Русия искаше да промени договора на доставка на газ за БГ. Цените които се спрягаха бяха няколко пъти по-високи... дори и 2 пъти да ви вдигнат цените.. съм сигурен, че ще строшите газовите уредби от яд! Радвайте се, че ЗАСЕГА цените остават.. да видим до кога А както каза Nino.. 20-30 ст струва литър използвано олио от ресторантите.. така, че като ми станат цените на дизела високи ще сложа една такава уредба като на синът му и ще си карам за 20-30 ст за литър...Айде със здраве
                  FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

За съжаление колеги това не е само в България...В Германия цените се вдигнаха с 15 цента за две седмици!!! Не почвайте да търсите проблема само у нас. Явно в цяла Европа се покачват, на защо още не съм разбрал...
                    FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

perlsite написа:
                      Айде пак почнахме да си мерим пишките.. Те ще вдигнат цените на бензина 2но, а на газта ще им го простят... да бе да.Нали се сещате, че Русия искаше да промени договора на доставка на газ за БГ. Цените които се спрягаха бяха няколко пъти по-високи... дори и 2 пъти да ви вдигнат цените.. съм сигурен, че ще строшите газовите уредби от яд!
                      е да, ама това е за природния газне е за пропан-бутанаако няма спекула газта пак ще е по-евтинада речем в съседна Турция 95 е към 3 лева, а газта е 1,50
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Mitko написа:
                        Щото "тексаския каубой" иска да бие Иран.
                        И Иран ще затвори пролива и ... -> 100 долара за барел.Ще минем двата лева още до края на този месец.

Коментар

за съжаление тренда на цените на петролните продукти и всички изчерпаеми енергоносители, вкл. и природната газ, ще е винаги нагоре, с малки колебания разбира се. причината за това е, че търсенето все повече ще изпреварва възможностите за увеличаване на добива и това не може да го промени нито "каубоя" нито тези с чаршафите! да не говорим, че присегашните темпове на добив и разходване, в обозримо бъдеще тези ресурси ще бъдат изчерпани и проблема с цените ще се реши от самосебе си просто няма да има нито бензин нито нафта, НИЩО. единствения адекватен подход е инвестиране в алтернативни енергоизточници и особено възобновяеми.с по-прости думички радвайте се на цената днес, защото утре ще е по висока
                          "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                          (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Mitko написа:
                            BioDiesel вече има. Не знам защо цената му е почти съизмерима с тази на обикновения.
                            За българския биодизел четете в утрешния брой на Аутобилд.От вчера в редакцията на АутоБилд постъпи "на служба" чисто нова Дачия 1,5 dCi, която около 3 000 км ще се движи само с биодизел от ловешката рафинерия (иначе в София горивото се продава от верига бензиностанции Темпо, цената е 1,67)Очаквайте моите впечатления от Дачията и от биодизела, естествено.
                            Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

Mitko написа:
                              BioDiesel вече има. Не знам защо цената му е почти съизмерима с тази на обикновения.
                              Мисля, защото би трябвало количеството биодизел да е от 10% до 30%, а останалото обикновен дизел. Поне така съм чел, че в такива пропорции се предлага биодизела в различните страни и е логично ако биодизела да е 10% крайната цена да е сравнима с тази на обикновения.
                              FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Working...
                              X