Абе колеги кво стана с тоя бензин бе почти 1.90 е То вече не се издържа Някой знае ли ше пада ли или занапред само ще се покачва,без да пада?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензина....
Collapse
X
-
Ами незнам дали сте запознати,но на 17.04.06 изтече споразумението което беше подписано между ЛукОйл и правителството да не се повишава цената на бензина.Точно в 00.00 на 18.04.06 ЛукОйл повиши цените и така през ден два се вдига цената с 1-2 ст. Еми просто ни прее...а за пореден път.COUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
Коментар
-
Nino написа:Всеки литър метан газ и изгоряло олио е пирон в ковчега на мръсните евреи!! Помнете ми думата ,че до лятото литър нафта ще е 2 лв!!!!!!!!...За съжаление!АЛТЕРНАТИВНИТЕ ГОРИВА ТОВА Е ИЗХОДЪТ!Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
sehnsucht написа:тия с газ в момента са на страшна далавера добре,че Уното харчи колкото скутерче,иначе незнам и аз как ще се оправямFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
Айде пак почнахме да си мерим пишките.. Те ще вдигнат цените на бензина 2но, а на газта ще им го простят... да бе да.Нали се сещате, че Русия искаше да промени договора на доставка на газ за БГ. Цените които се спрягаха бяха няколко пъти по-високи... дори и 2 пъти да ви вдигнат цените.. съм сигурен, че ще строшите газовите уредби от яд! Радвайте се, че ЗАСЕГА цените остават.. да видим до кога А както каза Nino.. 20-30 ст струва литър използвано олио от ресторантите.. така, че като ми станат цените на дизела високи ще сложа една такава уредба като на синът му и ще си карам за 20-30 ст за литър...Айде със здравеFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
perlsite написа:Айде пак почнахме да си мерим пишките.. Те ще вдигнат цените на бензина 2но, а на газта ще им го простят... да бе да.Нали се сещате, че Русия искаше да промени договора на доставка на газ за БГ. Цените които се спрягаха бяха няколко пъти по-високи... дори и 2 пъти да ви вдигнат цените.. съм сигурен, че ще строшите газовите уредби от яд!
Коментар
-
за съжаление тренда на цените на петролните продукти и всички изчерпаеми енергоносители, вкл. и природната газ, ще е винаги нагоре, с малки колебания разбира се. причината за това е, че търсенето все повече ще изпреварва възможностите за увеличаване на добива и това не може да го промени нито "каубоя" нито тези с чаршафите! да не говорим, че присегашните темпове на добив и разходване, в обозримо бъдеще тези ресурси ще бъдат изчерпани и проблема с цените ще се реши от самосебе си просто няма да има нито бензин нито нафта, НИЩО. единствения адекватен подход е инвестиране в алтернативни енергоизточници и особено възобновяеми.с по-прости думички радвайте се на цената днес, защото утре ще е по висока"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Mitko написа:BioDiesel вече има. Не знам защо цената му е почти съизмерима с тази на обикновения.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Mitko написа:BioDiesel вече има. Не знам защо цената му е почти съизмерима с тази на обикновения.FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар