Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Това ми се случва често,какво да правя вече незнам !?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tomny написа:
    Orcinus написа:
    Тая сума, дето си я писал, не е вярна.
    Вярна е. Толкова е минималната премия в Булинс.
    Ако е вярно трябва да е някое нововъведено безумие в БулИнс. Не им работи онлайн калкулатора, не мога да проверя.Пред мен са звънели в техен офис за бая по-стара от моята кола и му обясниха на човека отсреща по телефона, който питаше, че трябва да плати малко над 100 лв. застрахователна премия за пълно каско.

Коментар

От около година е. Или не е ставало въпрос за пълно каско, или човека отсреща е пропуснал. Това не е в само в Булинс, между другото. Има го при всички компании, които имат смислен пазарен дял от автокаското. В ДЗИ е 200 лв., Армеец - 300, Левинс - 250...

Коментар

Riki888 написа:
        Не е твоя работа да се занимаваш с някакви си апаши. Това си е работа на полицията. Отивай и си подавай заявление...
        Alfa 159 SW 2.4 Ti
        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

За другите компаний незнам но си го спомням като днес как жената по телефона ми каза,че минимално трябва да внеса 280 лева.При недай си боже при следващо посегателство найстина бих ангажирал полицията да си свършат работа.
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

Последно в Алианц минималната премия беше 200 лева. Бих ти препоръчал да се застраховаш при тях, но ти си решаваш. Аз изобщо не бих се застраховал никъде на твое място, както всъщност правя де От това си решение досега съм "назад" с едно предно стъкло и една драскотинка, която изобщо никога няма да направя най-вероятно И това за 6 години Ако бях си застраховал колите откакто ги имам щях да съм ги платил още толкова, че и отгоре....къде отиваш ти може би? Бих си направил друг вид застраховка, но за купчината ламаринени листове пред вкъщи - не благодаря.П.П. От сутринта съм се събудил в лигаво настроение...ще ме изтърпите, надявам се :P
            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Working...
            X