Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Размазаха ми хубавата кола-няма ИТАЛФЕСТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гадна ра6ота, знам какво е, ама при те6 наистина е по-лошо, че ти тря6ва за ра6ота колата.Дано по-6ързо я оправиш.
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Tempras написа:
      sachma написа:
      kik73bg написа:
      На първо четене -счупен десен носач,изтече маслото от скоростите,броня ,калник ,праг,гума с джанта,счупено казанче за чистачките,капак,греди и след разглабяне ще се знае и другото.Разпрана дясна седалка от отворен еърбег.Как да я оправя до тогава като само два или три дни ще са огледите,части няма в наличност-с поръчка е мин 20 дена.боядисване и т.н..Просто няма ка да стане .
      Че тя работата и на тоталка може да иде... колко ти дават така?
      Няма да е тоталка, не плашете излишно колегата.
      Ами не знам, като казва той - бая неща има натрошени, а и със сигурност ще изскочат и още. То ще е крива предницата сигурно, боя това-онова, сложи и изскочили еърбези, знам ли - може да предложат... Сигурно зависи на колко са я оценили при каското. Иначе съм я виждал аз тая кола из улиците - жалко... ама поне че всички са живи и здрави де.
      N.Y. State of Mind

Коментар

Искрено ти съчувствам! Като се има в предвид, че при теб удоволствието от хубавата кола е свързано и с работата - загубата е двойна.

Коментар

Имам чувството че не и върви на тази кола като наближи феста Доста неприятна случка , но важното е да няма жертви и наранявания, ламарини се правят и коли се купуват.А относно феста - доста хора ще ходят, така че не виждам проблем да си намериш транспорт.
          Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Гадна работа... Калине, все пак си помислете за идване с друг колега, никой няма да ви откаже.

Коментар

Жалко!Много жалко Калински.Направо не ми се мисли как бих реагирал в такава ситуация.И дано наистина се оправиш по-навреме.А за Италфеста елате с колеги.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Аз знам,че при счупен носач колата се обявява за тоталка.И според мен ако я признаят ще е по добре отколкото да се прави.
                ex. punto elx 1.2i
                Lancia Libra 1.6

Коментар

Да е...а мааа му и кон! Съжалявам, Калине! Наясно съм със щетите и съм наясно, че няма как да стане готова за италфеста. Язък за "обидчивия" и хубав аквариум. Намери начин да пътуваш с колеги до Хасково. Естествено удоволствието ще е наполовина.

Коментар

Аз минах снощи оттам.Тъкмо я качвахте на репатрак. Почудих се дали да спра, но тъй като вече очевидно всичко бе приключило продължих. На живо колата изглежда по-зле, отколкото на снимките...поне по спомен. Ако застрахователя ти е свестен ще ти плати всичко. Колата се прави. Поне според мен не виждам проблем, който да е пречка.
                    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Ако е пробита скоростната кутия плюс другите щети със сигурност ще минеш на тотална щета. Така беше при мене.
                      BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Irka_fihi написа:
                        ...И какво е обяснението му? "Не те видях?"..!
                        По-скоро ’Не ме ли видя?’. Скоро не съм срещал българин да си признае вина. Максимално се стига до ’Виновен съм, НО...’.

Коментар

Ми значи не познаваш мъжа ми, Марто.Няма да забравя случая, в който някъв дебил правеше двойно изпреварване ( с бясна скорост) и го затвори между две коли и за да не се ударим в тоя, лудия, направи лека маневра в дясно и чукна другата кола. Буквално чукна. Виновникът дори не спря, а понеже младежът изрева, че колата му е нова и му трябва протокол (дори се обади на баща си, за да го попита какво да прави), та го отнесе Иван. Изчакахме си чинно КАТ, дори ония не искаха да му пишат акт, но се наложи, защото той излиза виновен в случая. Равносметката - отнети точки и 100 ли, 150лв. ли му беше актът, вече не помня. А че бях "малко" бременна, това е една друга тема.П.П. Ето, Дидо, готово е. :D ОбъркАх се малко.
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Ми значи не познаваш мъжа ми, Марто.Няма да забравя случая, в който някъв дебил правеше двойно изпреварване ( с бясна скорост) и го затвори между две коли и за да не се ударим в тоя, лудия, направи лека маневра в ляво и чукна другата кола. Буквално чукна. Виновникът дори не спря, а понеже младежът изрева, че колата му е нова и му трябва протокол (дори се обади на баща си, за да го попита какво да прави), та го отнесе Иван. Изчакахме си чинно КАТ, дори ония не искаха да му пишат акт, но се наложи, защото той излиза виновен в случая. Равносметката - отнети точки и 100 ли, 150лв. ли му беше актът, вече не помня. А че бях "малко" бременна, това е една друга тема.
                            OFF TOPIC: Ирке, аз някак си не мога да си представя ситуацията...двойно изпреварване, затворени между две коли и чукната колата в ляво?!?!?Ако искаш ми обясни на лично или по скайпа, че тук не сме по темата.

Коментар

Калине,късно видях темата.Мойте съболезнования за автомобила,но наистина това са поправими неща,важното е ,че ти си цял.Ако имаш възможност ела утре в Хасково.
                              Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Working...
                              X