Гадна ра6ота, знам какво е, ама при те6 наистина е по-лошо, че ти тря6ва за ра6ота колата.Дано по-6ързо я оправиш.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размазаха ми хубавата кола-няма ИТАЛФЕСТ
Collapse
X
-
Tempras написа:sachma написа:kik73bg написа:На първо четене -счупен десен носач,изтече маслото от скоростите,броня ,калник ,праг,гума с джанта,счупено казанче за чистачките,капак,греди и след разглабяне ще се знае и другото.Разпрана дясна седалка от отворен еърбег.Как да я оправя до тогава като само два или три дни ще са огледите,части няма в наличност-с поръчка е мин 20 дена.боядисване и т.н..Просто няма ка да стане .N.Y. State of Mind
Коментар
-
Аз минах снощи оттам.Тъкмо я качвахте на репатрак. Почудих се дали да спра, но тъй като вече очевидно всичко бе приключило продължих. На живо колата изглежда по-зле, отколкото на снимките...поне по спомен. Ако застрахователя ти е свестен ще ти плати всичко. Колата се прави. Поне според мен не виждам проблем, който да е пречка.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Ми значи не познаваш мъжа ми, Марто.Няма да забравя случая, в който някъв дебил правеше двойно изпреварване ( с бясна скорост) и го затвори между две коли и за да не се ударим в тоя, лудия, направи лека маневра в дясно и чукна другата кола. Буквално чукна. Виновникът дори не спря, а понеже младежът изрева, че колата му е нова и му трябва протокол (дори се обади на баща си, за да го попита какво да прави), та го отнесе Иван. Изчакахме си чинно КАТ, дори ония не искаха да му пишат акт, но се наложи, защото той излиза виновен в случая. Равносметката - отнети точки и 100 ли, 150лв. ли му беше актът, вече не помня. А че бях "малко" бременна, това е една друга тема.П.П. Ето, Дидо, готово е. :D ОбъркАх се малко."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Ми значи не познаваш мъжа ми, Марто.Няма да забравя случая, в който някъв дебил правеше двойно изпреварване ( с бясна скорост) и го затвори между две коли и за да не се ударим в тоя, лудия, направи лека маневра в ляво и чукна другата кола. Буквално чукна. Виновникът дори не спря, а понеже младежът изрева, че колата му е нова и му трябва протокол (дори се обади на баща си, за да го попита какво да прави), та го отнесе Иван. Изчакахме си чинно КАТ, дори ония не искаха да му пишат акт, но се наложи, защото той излиза виновен в случая. Равносметката - отнети точки и 100 ли, 150лв. ли му беше актът, вече не помня. А че бях "малко" бременна, това е една друга тема.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар