cheruna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Windows 7-проблем
Collapse
X
-
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
Orcinus
Orcinus написа:jenshen73 написа:А на колегата Orcinus само да задам въпрос - как успява да докара Windows 7 до 0% CPU Time Това практически е невъзможно освен ако процесора или храненето му не е наред.
Коментар
-
Коментар - никво време не съм имал да пусна. Признах 0% Явно не броят бекграундите както го прави XP... Но пък 1GB RAM само за нищо...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Благодарение на pugsy инсталирах ХР. И положението е същото, няма разлика. Така че засега оставям ОС и драйверите на мира и ще се обадя на Виваком да ми сменят рутера. Макар и да не разбирам защо другият лаптоп няма такива проблеми....Ако и това не помогне ще ходя да искам да ми проверят/сменят адаптера гаранционно. Междувременно може да отида някъде да ползвам лаптопа в някоя друга безжична мрежа, за да видя там какво е положението.Въобще само занимавка, моя и на някои колеги от форума, пък то посоката за решаване на проблема май се оказва грешна. А междувремнно отказа още едно устройство (камерата), но в момента няма да се занимавам с нея, че много ми се насъбра, време е за малко удоволствия с този лаптоп-филмчетата се гледат приятно на този екран
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар